Most viewed

2 E-bok Lena Furberg 14 Min Hästs bästa, vol. 70 Bränn alla broar Siri Helle 71 Never let me go Kazuo Ishiguro 72 Blodig januari Alan Parks..
Read more
Hamngatan 2, Bergkvara Ring: Öppettider: Ons-sön 12-16 nybro Norrbygdens loppis 263 Stort utbud Stort utbud av loppisfynd på över 1 000 kvadratmeter. Ring: Öppettider: Mån-fre 11-17, lör..
Read more

Stockholm historia gamla stan


stockholm historia gamla stan

med att promenera Drottninggatan söderut. Det finns över 100 restauranger i Gamla Stan att besöka, det finns inte så många någon annan plats i Sverige på en jämförbar yta. Vi har skrivit massor om dess historia från själva grundadet fram till modern tid. Den räknar sin historia ända från Birger Jarls tid på 1200-talet. Äta, dricka, bo och sova i Gamla Stan.

stockholm historia gamla stan

Peruk stockholms läns landsting
Fertilitetscentrum stockholm recensioner
Skol DM bordtennis stockholm
Limerick meny stockholm

Promenaderna rekommenderas varmt till både turister och stockholmare. Den mest besökta platsen i Riksdagen är den stora plenisalen där åhörarläktaren är öppen för allmänheten, men det finns mycket annat. Det finns dessutom ett flertal billigare hostel att sova på om man har lite lägre krav på enskildhet. Promenera på Djurgården i Stockholm, promenera på Södermalm i Stockholm. Den är en bronskopia av en likadan träskulptur i Storkyrkan. Här har stockholmare promenerat i 750. När du promenerar här möter du turister från världens alla hörn.

Gillar du statistik så har vi sammanställt lite uppgifter om Gamla Stan här. Kolmätargränden gick då man planerade att riva hela kvarteret för att bygga det nya kanslihuseannexet. Utforska och upptäcka Gamla Stan, det finns massor att utforska och upptäcka i Gamla Stan bara men vet vad man skall titta efter.


Sitemap