Most viewed

Barn och ungdomar, bUP erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar under 18 år med psykiska besvär och deras familjer. Towe Hägg, presstalesperson vid polisen, kan..
Read more
Rom har dessutom också varit en central plats för kristendomen och katolicismen, så flyg till Rom för att njuta av miljön samt de storslagna byggnaderna i Vatikanstaten...
Read more

Vad händer i stockholm 12 maj


vad händer i stockholm 12 maj

ena dagen aldrig är den andra lik. Med Nordic Invasions ungdomsresor till Rhodos får du följa med på en rad olika event och aktiviteter på plats, allt för att bidra till den mest ultimata ungdomsresan. Det finns så mycket att uppleva här! 31 MAJ, asics stockholm high five, ett skönt inslag för asics Stockholm Marathon-helgen. Barn mellan 5-8 år springer en distans på 1170 meter och barn i åldrarna 9-13 år springer 2310 meter. Och hur påverkar den handikappade systern Helenas närvaro besöket? Vi möter ständiga förändringar i vår vardag och behöver hela tiden anpassa oss till nya situationer.

Via Vad händer i Stockholm kan företag komma i kontakt med människor som söker något att göra via vår kalender, Facebooksida, artiklar, nyhetsbrev med mera och idag använder 100-tals företag oss för att få spridning på sina evenemang. Vad händer i Stockholm? 1000-manna kören Happy Voices, under ledning av Gabriel Forss, ger konsert i Filadelfiakyrkan vid St Eriksplan i Stockholm.

Tips barnkläder stockholm
Muay thai stockholm hornstull
Friskis och svettis stockholm gävlegatan
Plocka jordgubbar sommarjobb i stockholm

Stockholm junior marathon, stockholm Junior Marathon är för dig som är mellan 13 och 19 år och har växt ur Stockholm Mini Marathon. Biljetter/Info Musik november 21 kl: 19:30 Forever And Ever The Music Of David Bowie Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen, Mosebacke Torg 1-3 Tomrummet efter den kanske störste pop-ikonen någonsin, David Bowie, gör sig påmint var dag. Är du en betraktare eller medskapare till hans sista konstverk? . Ta med dig ditt säljteam och du kommer se resultat i ökad försäljning! Följ skyltning och hänvisningar från Kungliga Tennishallen till Stadion. Häng med när zeta bjuder upp till kolhydratladdning på Stadion. För att fortsätta må sinnessjukt bra tog de Initiativ För Psykisk Hälsa, något de nu bjuder in allmänheten att ta del. En resa till Rhodos har mycket att erbjuda.

vad händer i stockholm 12 maj


Sitemap