Most viewed

Billiga flyg till, alicante hittar du dessutom med lågprisbolagen easyJet och Niki. Graferna avser tur och retur mellan. Hur många timmar tar det att flyga till, alicante?..
Read more
Vous pouvez également télécharger des guides de voyage pour accéder à toutes les informations dont vous avez besoin pour chaque destination sans vous connecter à Internet. Vous..
Read more

Hemköp linköping öppettider midsommar


hemköp linköping öppettider midsommar

hon presenterade för bygg- och miljönämnden vid deras senaste sammanträde. Skulpturen Skotty får ett syskon Vid senaste sammanträdet i kultur- och fritidsnämnden togs beslut om att tacka ja till ett erbjudande om inköp av skulptur. Björn Forsell planerar för nytt politiskt parti i Tranås "Jag funderar som bäst på att starta ett nytt parti i Tranås". Villabrand i Ydre Strax efter kl 10 på lördagsförmiddagen larmades räddningstjänsten till en villabrand i Ydre. Bomben bedömdes som skarp och oskadliggjordes vid kl 22 Efter fem timmar arkitekt stockholm stadion var dramat i Tranås över. Man körde på kvinna med permobil En polispatrull har tillkallats efter att ett bråk har uppstått utanför Willys vid lunchtid i måndags. Fräck stöld på kyrkogården Två kvinnor blev på tisdagsförmiddagen bestulna på sina handväskor.

Tranåsbor sämst i länet på att använda cykelhjälm Tranåsborna är dåliga på att använda cykelhjälm. Inbrottet har skett på en adress på Karlegatan. 97 par gick över röda mattan i Badhotellets park. Fel på avloppsledning stängde Falkgatan I dag, torsdag, var delar av Falkgatan avstängd. Orsaken var en microvågsugn som fattat eld. Just NU: Två män greps av polis - skäligen misstänkta för personrån På torsdagseftermiddagen grep polispatruller två personer i Tranås. Det här var en av många berättelser som Erene Carlin, diakon, Josephine Tranheden, informatör och Rolf Lindqvist, präst i Svenska kyrkan i Tranås fick ta del av medan de förberedde sig inför resan till Rumänien i Projekt Trafficking.

Påverkad mopedist körde på bil Vid.30-tiden på torsdagseftermiddagen blev en bilförare påkörd bakifrån i samband med att han skulle göra en vänstersväng på Säbyvägen. Här tecknas nytt hyreskontrakt för Västra Vux i nya lokaler Den kommer Västra Vux att flytta in i nya lokaler. Inbrott i villa Någon gång mellan klockan 08-15 i går, måndag, har tjuv eller tjuvar brutit sig in i en villa i Bredestad, Aneby kommun. Vid halvtio-tiden påbörjades evakuering av tåget som står stilla mellan Frinnaryd och Gripenberg. Efter ett års förhandlingar blev affären klar. Vid 23-tiden larmades räddningstjänsten till bastun. Ungdomar får lära sig skriva musik På fritidsgården Epic hade ungdomar chansen att lära sig skriva musik, texter, rappa och sjunga under två dagar i förra veckan. Skoldag med verkligt drag I måndags förmiddag spelades det schack i Junkaremålsskolan. Detta med anledning av att en aggressiv insekt har slagit rot i flera av träden. En kvinna i Tranås, född 1950, döms att betala skadestånd till en butik i Tranås.hemköp linköping öppettider midsommar

Öppettider Sommaröppet: Mån-fre 9-18 och Lör 9-14.
September-maj: måndag, torsdag 13-18, fredag 10-18, lördag 10-14.
Varning utfärdas till fastighetsägare i Tranås.


Sitemap