Most viewed

Vad är ett stift? A b c d e f Porvoon kaupungin elinkeino- ja kilpailukykyohjelma (pdf) 2014. Lawrence, Vantaa, as they were designed by the same person..
Read more
Just nu har vi kampanj på utvalda Apollo och Specialized. Öppettider, måndag-fredag:.00-19.00, lördag:.00-17.00, söndag:.00-16.00, visa större karta. Evigt öppet köp Verkstad i varje butik Monterat Körklart 1..
Read more

Lägenheter gävle privata


lägenheter gävle privata

3,5:a på Södertull! Välplanerat och effektivt De 14 lägenheter som byggs i Brf Lindbacka ryms i 3 tvåvåningshus kring en gemensam gård. Hyresvärd med 150 lägenheter i centrala Gävle. Välkommen till detta fina gavelradhus i ett mycket populärt och barnvänligt område!

Du kan fritt söka bland 111 lägenheter som ligger ute för uthyrning och skicka.
Du kan välja att söka efter lediga lägenheter i Gävle förstahand eller lägenheter Gävle i andrahand.
Vi har också många privata hyresvärdar i kommunen som direkt lägger ut på vår sida.
Här listas lediga lägenheter i Gävle.

Fastighetssnabben ansvarar för uthyrningen av bostäder åt flera hyresvärdar och är därigenom en av Gävles största lägenhetsuthyrare. Här erbjuds du en trevlig trerummare om 78,5 kvm som smakfullt renoverats med ett välutrustat kök, helkak. Lägenheten har fina, nya ytskikt, snyggt renoverat badrum och en balkong där du kan. Här erbjuds lägenheter om 2-3. För att få erbjudande om hyreskontrakt behöver du fylla i en intresseanmälan. Här får man en tilltala. Bostaden har väldisponerade 97 kvm med genomgående fräsch. I det gamla postkontoret - Mycket ljus gavellägenhet med fönster åt tre håll, lugnt belägen med två altaner och kallförråd på gården, vilket ger. Telefon: Hemsida: Urbano I stadsdelarna Bomhus och Sätra i Gävle förvaltar Urbano över 400 hyresrätter i storlek från 1 till 4 rum och kök. Nyproducerade bostäder där försäljningen ännu inte har startat.

lägenheter gävle privata

Sålda lägenheter sockengatan helsingborg
H & M gävle
Bostaden umeå antal lägenheter
Privata psykiatriker uppsala


Sitemap