Most viewed

Fr o m den 24/12 -18, t o m den 1/1 -19. All4Fun är enda eventarrangören på Limhamn som hyr ut Segway. Senast uppdaterat är anpassad till..
Read more
För biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap söker 1-2 doktorander i biomedicinsk vetenskap. The Sahlgrenska Hospital was founded in 1772 following a donation by Niclas Sahlgren, and is the..
Read more

Riblja corba koncerti u 2018


riblja corba koncerti u 2018

koncert popularne domae grupe "Riblja orba". Dobra hranuda zabava Od danas do nedelje odrava se tradicionalni FI fest 2017. Groanske sveanosti Ko najbolje skuva orbu - dobije amac. Stanje ozbiljno Bora orba zavrio u bolnici, otkazan koncert (video). Ljubitelji ribljih specijaliteta i dobre muzike moi e ponovo da uivaju kod Kule peter lundgren tennisakademi Neboja, gde se festival odrava svake godine i uvek okupi veliki broj majstora i ljubitelja ovih ukusnih specijaliteta. Treeg dana tradicionalnog "Fi festa" posetioci su mogli da kupe ili probaju i kozje sireve, soseve i med, ali je najtraenija bila riblja. Novembra, po ceni od 400 dinara za 200 najbrih kupaca, a mogu se kupiti u svim WinWin opovima irom Srbije kao i na sajtovima m i dok e u Kragujevcu biti dostupne i u kafe klubu Nemam.

Radio S pokrenuo je akciju Volim orbu sa ciljem da izbere muziku zvezdu koja e imati tu ast i privilegiju. Tradicionalna manifestacija "Zlatni kotli Dunava" odrava se u okviru jubilarnih. Na "festivalu ribe" kod Nebojine kule pored Dunava irio se danas miris ribljih specijaliteta.

Po redu Fi fest, odrae se od sutra do nedelje. Pokud se objev nová akce, tak vám dáme vdt. Sve je spremno za poetak tradicionalnog,. Retki su oni koji znaju tekst svake pesme bez greke. Bora orevi je njoj posvetio hitove "Riblje orbe a nije krio koliko pati jer ga je napustila (video) uveni srpski muziar nije lako podneo to je Biljana otila od njega, a svoje emocije pretoio je u pesme. Pisanje leif carlsson umeå Uz Vetar, koupit 2018, minut sa njom, koupit 2016. Neoekivano iznenaenje Bora orba poziva samo hrabre fanove da urade jednu stvar. "Groanskih sveanosti na Ilindan,.


Sitemap