Most viewed

When he thought about merchandise, he looked to Hard Rock Café and thought, why invent the wheel twice? Youll notice that Levins Harakiri is sliced end to..
Read more
Indonesien 89887, aXIS, 3, Telkomsel, Indosat, XL Axiata. Du hast noch keinen Account? Mehr erfahren, hmm, es gab ein Problem, den Server zu erreichen. Vodafone, Orange..
Read more

Fotbollslag stockholm ungdom


fotbollslag stockholm ungdom

med ambitiösa spelare. Till ANMÄLAN Kalendarium December: 1/12, 8/12 Januari: 19/1, 26/1 Februari: 2/2, 9/2, 16/2 Mars: 9/3, 16/3, 23/3 Vid frågor, kontakta. Kansliet stängt 20-21/11, kansliet på Hjorthagens IP åker på konferens, kansliet är därför stängt från tisdag 20/11.00, åter öppet som vanligt torsdag 22/11. I ett näst intill fullsatt Bromma gymnasium samlades föräldrar, ledare och representanter för de fyra klubbarnas akademier med fokus kring samtal om barnens bästa, glädjen med fotboll, att vara fotbollsförälder, samt vikten av att kombinera sitt fotbollsspelande med sina studier. När vi sammanfattar denna kväll så är det med en god känsla och en övertygelse att vi klubbar tillsammans har mycket att vinna på att fortsätta detta enormt positiva arbete. Djurgården fotboll öppnar nu upp anmälan för Fritidspuls! I form av ekonomiska, sociala och hälsomässiga effekter genom bland annat delagarutgifter, minskad brottslighet, förhindrade fall av flera livsstilssjukdomar och inte minst ideellt arbete. Hur går man tillväga om man vill spela i Djurgården och U13? Vad har laget för träningsförutsättningar under vintern? Är du samtidigt noggrann, ambitiös och ger ett professionellt intryck? Många frågor berörde just vikten av att se människan bakom fotbollen, vikten av att vi tillsammans måste ta ansvar för att arbete aktivt med hur vi är mot varandra, men också hur vi som vuxna, ledare och föräldrar, måste agera som förebilder och inte sätta.

På och vid sidan av planen. Berätta lite om din bakgrund! Vi tränar i Johan Björkmans hall på Hjorthagens IP tre gånger i veckan! Jag slutade spela vid 17 års ålder och blev då tränare direkt och har en dedikerad tränare sedan dess. Men också mycket allvar och diskussion kring vilket ansvar vi som föräldrar faktiskt har.


Sitemap