Most viewed

Hos oss kan du känna dig trygg med att din hälsa är i goda händer. Helhetsbetyg 54 poäng, det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är..
Read more
Alla som jobbar inom verksamheten har naturligtvis tystnadsplikt, denna gäller såväl under som efter avslutad anställning. Läs mer, jämtland, pris: 7,5 milj. Transparensredovisning To the top...
Read more

Söndagsbrunch hotell stockholm


söndagsbrunch hotell stockholm

the.S. Senast uppdaterad: september, 2016, bEST western international, INC. Vi kommer inte använda mottagarens namn eller e-postadress för något annat syfte än att skicka e-posten, förutom när vi delger dig ett annat syfte vid den tidpunkt då du delger oss denna persons personliga information, förutsatt att vi inte har samlat in denna information separat. BWI förlitar sig på ett antal tjänster utförda av tredje part för att kunna tillhandahålla vissa produkter och tjänster, vilket inkluderar reservationstjänster, fakturering, IT-tjänster, kundservice, e-postleveranstjänster, kommunikation och leverans av marknadsföringsmaterial via e-post och marksänd post, samt liknande tjänster. Best Western Rewards (BWR ) Program. Denna information krävs även för administrationen av BWR-programmet och för att du ska kunna ta del av BWR-programmets fördelar. BWI får samla in, använda och delge personlig information för ett eller flera av följande syften: Genomförande av en reservation eller informationsförfrågan. . Läs mer, läs mer " Lördagen 1 december och söndagen 2 december. Du bör alltid noggrant läsa igenom reglerna för varje marknadsföring (om det finns några) som du deltar i, eftersom dessa kan innehålla viktig ytterligare information om hur BWI använder din personliga information. Hitta billig övernattning på Lanthotell Lögnäs Gård genom. LÄNK till billiga, dagsptockholm, GÖteborg OCH SKÅNE. Där kommunikation krävs för att kunna uppfylla din önskan och/eller där du frivilligt har delgett information till oss).

Om informationen som samlas in ses som känslig information enligt lokala lagar). Dessutom så ger du din personliga information direkt till ett licensierat hotell eller ett dotterbolag när du reserverar en vistelse via ett licensierat hotell eller via ett dotterbolag, och restriktionerna i denna sektion kommer inte att gälla för BWI i detta avseende. Läs mer, läs mer, loved it by far my favourite place to stay in Stockholm Lynne, England Wales " Hur du hittar hit, kartor vägbeskrivningar och adresser. Vänligen notera att en överträdelse av BWI:s förpliktelse till skölden för skydd av privatlivet i EU och USA kan komma att utredas av the Federal Trade Commission och/eller the United States Department of Commerce. Vi har tillstånd att delge din personliga information (I) när vi har grund att tro att det är nödvändigt för att identifiera, kontakta eller vidta lagliga åtgärder mot personer eller enheter som skadar dig, BWI, BWI:s underställda företag, licensierade hotell, dotterbolag, eller andra; (II) när. Att samla in IP-adresser är standardförfarande på internet och görs automatiskt av många hemsidor. Vi använder IP-adresser för att till exempel beräkna användningsnivåer för Hemsidan och Siten, att diagnostisera serverproblem, validering av legitim användarsession via Google captcha och för administrering av Siten. Här finns dessutom en rik historia, präglad av det forna fängelset som lades ner 1975. Department of Commerce, besök ivacyshield. Var vänlig inkludera hela ditt namn, din adress och ditt telefonnummer, samt en kopia på ett dokument som styrker din identitet (till exempel ett ID-kort eller ett pass så att vi kan bekräfta din identitet och huruvida vi har någon personlig information gällande dig, eller. Vi får samla in personlig information om dig från ett antal källor, vilka inkluderar: genom olympia pub Pizzeria helsingborg hemsidan; genom reservationer och genom kundservice; genom sociala medier och märkets digitala kanaler (t.ex.

Söndagsbrunchens återkomst, efter lång väntan är vi glada att äntligen öppna upp vår nya buffé och bjuder in dig till Söndagsbrunch. Cookies Du tillåter även att vi samlar in information som relaterar till cookies (kakor). Där lagen kräver det, kommer vi att informera dig om sådan förlust, åtkomst, ändring eller sådant missbruk av personlig information som kan påverka dig, så att du kan genomföra adekvata åtgärder för att skydda dina rättigheter. Om du har skäl att tro att din kommunikation med oss inte längre är säker (t.ex.


Sitemap