Most viewed

För att ladda ner kartan som en pdf, klicka här. Göteborg, landvetter, every cleaning and reconditioning service imaginable is available no matter what make of car..
Read more
Du sparar både tid och pengar. Med allt detta och även ett SL-kort som valfritt tillägg är Stockholm Pass det bästa sättet att upptäcka Stockholm med...
Read more

Nobina uppsala


nobina uppsala

Alla var supernöjda och pratade om hur bra eftermiddagen igår var även idag! Debatt Det finns ett stort behov av fler offentliga upphandlare. 5 Linje 2 på Storgatan. Malmö och, helsingborg via, landskrona. Tekniker, verktyg och lateralt tänkande för att ta fram idéer och lösningar. Linjen avgår var 6:e minut i rusningstrafik och var 12:e minut i övrig dagtid på vardagar. De tar även hand om värdesaker som hittats på lokalbussarna.

Vi gör praktiska övningar som sätter fart på idéflödet, skapar nya tankebanor och hittar helt nya lösningar och möjligheter. Bakgrunden var att när, västkustbanan fick en ny sträckning skapades en direktförbindelse mellan. Att lära sig tänka i nya banor, att inte köra i samma hjulspår. Vi ser hur man kan använda sitt arbetsminne mer effektivt och hur vi blir imponerande skickliga på att komma ihåg namn, koder och fakta. SlideIn-tekniken möjliggör eldrift även utanför trådbusslinjesträckningen, eftersom fordonet är utrustat med ett batteri. Hur tränar vi upp vår förmåga att fokusera och vilka knep och redskap kan vi ta hjälp av? Det förekommer även diesel- och gasbussar på linjen.


Sitemap