Most viewed

Juli 2013 Norr (dt.: Nord) Öster (dt.: Ost) Söder (dt.: Süd) Väster (dt.: West) Innerstaden (dt.: Innenstadt) Das Klima von Malmö ist kühlgemäßigt mit mäßig warmen Sommern..
Read more
Kundvagn :-, välj butikWürth butik avestaWürth butik borlängeWürth butik gällivareWürth butik gävleWürth butik göteborgWürth butik helsingborgWürth butik kalmarWürth butik karlstadWürth butik kirunaWürth butik linköpingWürth butik luleåWürth butik..
Read more

Skottlossning jag centrala helsingborg


skottlossning jag centrala helsingborg

förts till sjukhus. Polisen skriver på sin hemsida att flera personer är anträffade med skador. Enligt polisen har skjutningen skett utomhus. Det kino lund domaren är totalt fyra män som kommit in till sjukhus. Vissa är skjutna och vissa har stick och skärskador, säger Fredrik Bratt vid polisen. Polisen uppger att de fick in flertalet samtal om en skottlossningen med start vid.02 under lördagskvällen.

Skottlossning i Helsingborg flera skadade - Borås Tidningskottlossning jag centrala helsingborg

Skottlossning i centrala Helsingborgskottlossning jag centrala helsingborg

Bibliotek i centrala stockholm
Laserdome kalas helsingborg

Vi var på väg till bion, jag och några vänner. Minst en person har förts till sjukhus med ambulans, enligt Sos Alarm. En förundersökning om försök till mord är inledd. Vissa har skottskador och vissa har stick- och skärskador, säger Fredrik Bratt, polisens presstalesperson. Please try again later. Staden har det senaste året drabbats av flera skjutningar och skottlossningar, och flera unga män har skjutits. Watch Queue, queue _count total loading. Sen var det en man som flydde på motorcykel mot trafiken på Södergatan, säger ett vittne som hört av sig till. Men det är oklart huruvida kvällens skottlossning kan kopplas till tidigare händelser, enligt Rickard Lundqvist. Vi har rätt mycket uppgifter att bearbeta och det är en större polisinsats, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisens ledningscentral. Vi har rätt mycket uppgifter att bearbeta och det är en större polisinsats, Vi försöker få klarhet i hur många som är inblandade, både gärningspersoner och målsägande och skapa en bild av vad som hänt, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Cykelkarta helsingborg höganäs, Man skjuten i helsingborg flashback, Vaccinationsbyrån helsingborg,


Sitemap