Most viewed

In the car the journey takes approximately 30 minutes. Varje kväll med start 18:30 kommer det från och med i dag bjudas upp till dans vid T-bryggan...
Read more
Här, här bor en busschaufför som i lokaltidningen hängdes ut för att ha visat porr på en buss med skolbarn. . Misslisibell, eller 14-åriga Lisa Jonsson som..
Read more

Hyra bubbelpool uppsala


hyra bubbelpool uppsala

allt, är det perfekt resmålet även för en kort visit, och med lite planering kan du göra ett dygn i Uppsala till en fulländad upplevelse. Webbkarta, vanliga frågor och svar (FAQ hjälp. Kunde inte blivit bättre. På vissa orter har ni dessutom möjlighet att ta med er eget vin att njuta. Antal deltagare Upplevelsen är för två personer. Njut i vår uppvärmda pool bastu, boka in en stund lyx i vardagen!

En egen relaxavdelning för dig och din käraste. I Helsingborg ingår inga spaprodukter, men ni får låna badrockar, handduk, duschprodukter och tofflor. I anslutning hittar du ofta stora gräsytor för aktiviteteter som volleyboll och brännboll, lekplatser, kiosker och serveringar. Du hyr relaxavdelningen privat per timme, därför hoppas vi också att ni respekterar våra tider! Behöver ni extra tid till dusch.s.v? I Uppsala råder det ingen brist på badmöjligheter, här kan du ta ett dopp, simma och leka året. Minovera prova på relax (Bokas via telefon)Kom en grupp, njut,koppla av och umgås en stund hos oss(minsta antal per 4 stycken)Bubbelbad och bastu tillsammans med två olika prova på behandlingar a 15 min per behandling. English, you seem to be from another country than Sweden. Svenska, english, gÖRA, badplatser, lyssna, i Uppsala finns badmöjligheter året om, inomhus och utomhus. En mycket uppskattad present! Visa fler, start /. Och glöm inte badkläderna.

Samtliga rum är utrustade med Hästen sängar och trådlöst bredband. Välkommen till Krusenberg Spa i vackra Sjöporten precis intill Mälaren. Här finner du en ytterst rogivande omgivning och vi lovar att skämma bort dig med sköna behandlingar.


Sitemap