Most viewed

26 dagar Välkomna till ett toppmodernt boende med egen liten trädgårdstäppa i söderläge. Så vad står på Din önskelista? Det möts du av i denna luftiga..
Read more
Moderkort designat för gaming Överträffa dina motståndare i spel med hjälp av en rad unika MSI gaming-verktyg. Designad för oändliga inställningar Grundat på erfarenhet och med en..
Read more

Hotell horisont helsingborg dagens lunch


hotell horisont helsingborg dagens lunch

en motorväg men också bullrigt så öppet fönster är inte att rekommendera. Vår rekommendation blir att istället satsa på traditionella, lätt igenkända rätter som är väl anpassade till r Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet Företaget använder verktyg från TripAdvisor (eller en av TripAdvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och. Vi blir alltid lika glada när våra gäster trivs hos oss, det är ni som gör det möjligt. Tack för ditt omdöme. Vi erbjuder ett stort ekologiskt utbud och du kan njuta av en frukost som både är god och nyttig hos oss på Clarion Grand Hotel. Bra utbud på frukostbordet, gott kaffe. Svar från LigulaHospitality, Guest Relations Manager för Good Morning HelsingborgSvarade ej hej, Vi blir alltid glada av att höra hur våra gäster haft det hos oss. Palmoljefritt hotell, clarion Grand Hotel är ett palmoljefritt hotell, vilket betyder att vi har uteslutit alla användning av palmolja i livsmedel. Vi hoppas att vi ses väldigt snart igen. Kontakta, gustav Adolfs gata 47, Helsingborg 252 27 Sverige.

Restaurang, hotel Horisont i, helsingborg, helsingborghotell horisont helsingborg dagens lunch

De lägsta priserna för din vistelse. Spelhallar och nöjesplatser Stadsparken 14 min. Om, utmärkt17, mycket bra36, medel30, dåligt11, hemskt6. Alla bilder (68) 68, helhetsvy, resenär (42 svit och rum (11). SpråkSvenska Alla språk Svenska (325) Engelska (77) Danska (24) Fler språk Utmärkt58 Mycket bra119 Medel94 Dåligt38 Hemskt16 Läs vad resenärer säger: Filtrerasvenska Listan uppdateras.


Sitemap