Most viewed

I så fall ingår själva resan till Arlanda men inte passageavgiften (se nedan) om du tänker kliva av på Arlanda. Passageavgift, för att kliva av på Arlanda..
Read more
Hotellets restaurang och bar, The Cuckoos Nest är den ultimata platsen för att njuta av en välsmakande måltid eller en cocktail i en modern och avkopplande miljö...
Read more

Tonfiskgratäng med potatis


tonfiskgratäng med potatis

och koka upp under ständig omrörning. Pastagratäng, tonfisk tonfiskgratäng, zeinas Kitchen). Lägg därefter i en smord ugnsform. Krämigt och gott mmm, relaterade. Ta ut köttet med gaffel så att det smulas itu lite, lägg det över potatisen.

Tror även vi gjorde det i början, men har sista tio, femton åren gjort med potatis, jag tycker det blir matigare och inte så slabbigt. Under tiden finriver du morötterna och serverar som tillbehör. 6 portioner tonfiskgratäng 400 g pasta av valfri sort (penne, fusilli, spaghetti eller makaroner passar bra till) 2 burkar tonfisk i vatten (även tonfisk i olja funkar bra) 4 dl djupfrysta ärtor 50 g smör 1,5 dl mjöl 1 liter mjölk 150 g riven ost. Visa recept, visa recept, visa recept, visa recept, visa recept, visa recept, visa recept, visa recept, visa recept, vISA fler, kommentarer (2 skriv kommentar). Häll riset i en smord form och fördela tonfisken över riset.

Sätt in i ugn i 40-45 minuter eller tills potatisen är mjuk.
Servera gärna med en sallad.
När det kommer till vardagspussel behöver man ibland (ofta) snabba lösningar till middagbordet.
Så, idag vill jag tipsa er som en busenkel, och busgod i all sin enkelhet, tonfiskgratäng med potatis och bearnaisesås.
Jag vaknade för en liten stund sedan med ett ryck på soffan, för andra dagen i rad ska tilläggas!

Servera med en god sallad eller rivna morötter. Nygräddad tonfiskgratäng redo för servering. Ta sedan kastrullen från plattan och låt riset dra några minuter. Smaka av och krydda eventuellt med mer salt eller örter. En lättlagad vardagsrätt som tilltalar de flesta smaklökar, stora som små. Tillägg riset och låt koka på svag värme. Recept och middagstips för alla tillfällen. Smält 50 g smör och rör i mjölet, fräs lite hastigt. Svartpeppar, garnering: 2 dl ströbröd 50 g smör, tIPS! Krämig med ett gott smultäcke. Gjorde denna rätt första gången i början av 90-talet, vi blev i alla fall övernöjda med maten, jag och maken.

Åka skidor med barn stockholm, Låt oss ta itu med Hotel stockholm,


Sitemap