Most viewed

Studerande/senior kr kr/mån Årskort Pass kr kr/mån. Dagkort studerande/senior 1 500 kr Årskort autogiro, bindningstid 12 månader. Kontakta receptionen för mer information. Medlemsavgift 120 kr upp till..
Read more
Flygplatser i Visby, det finns en flygplats i Visby. Stadens cirka 150 medeltidshus är också värda att titta närmare. Framför terminalbyggnaden parkerar du gratis i 30 minuter..
Read more

Kille som imiterar borator


kille som imiterar borator

uppdaterad 11:01. Som den här killen, han är grym på att låta som bilar. Imitationerna är helt klockrena. Visa inte Sinnet-artiklar, sinnet musik 17-årige Samuel som bor i Gabons huvudstad Libreville i Afrika är en riktig hejare på att imitera en känd världsartist. Och många fler kända sångare lyckas han imitera så det låter grymt! Här får vi höra när han river av hennes låtar The Power of Love och To Love You More. Dela PÅ facebook, dELA PÅ twitter. Annons, klippet har redan setts över 600 000 gånger på och det är lätt att förstå varför. Men inte Michael Jackson eller Freddie Mercury, utan Celine Dion. I bästa fall någonting meningsfullt.

Jag uppsala distanskurser och Jacob är ju liksom som Yin och Yang. Vad ska jag göra tycker ni och hur ska jag hantera detta? Det vill säga,.005 karat. Och jag ville verkligen bara minnas den stunden som vi förlovade oss istället för vi förlovade oss OCH jag bajsade på mig. Först så var jag ju tvungen att säga till Sofia, hon bor ju i Melbourne och en gång i tiden så var vi med varandra varje dag! Vi brukade gå ifrån resten av gruppen och chilla i någon soffa för att snacka och lära känna varrandra bättre. Känner bara, nä, jag vill inte ha en kniv i handen när jag ska fria till någon.


Sitemap