Most viewed

Med endast ett fåtal veckor kvar till jul så vill vi uppmärksamma. Fler nyheter, nyheter från Gävleborgs Idrottsförbund, nyheter från. Idrottens dag in Östersund Östersund, jämtland Härjedalens..
Read more
Vid frågor om Östermalms Saluhalls lokaler och att driva verksamhet som handlare i saluhallen, kontakta Jeff Gustafsson, ansvarig förvaltare på Fastighetskontoret. Saluhallen utvecklas till en mer modern..
Read more

Hyra konferenslokal uppsala


hyra konferenslokal uppsala

är du välkommen att kontakta oss på tel. Användaren har ingen förpliktelse att anlita någon av de leverantörer som visar intresse för förfrågan. Om du inte själv stänger din förfrågan kommer det ske automatiskt om maximalt fem tjänsteleverantörer svarar på din förfrågan genom Servicestarts system eller datum för senaste projektstart passeras. Här tillverkar man även egna utsökta praliner och nybakade bullar/kakor och med allt annat gott så är det svårt att slita sig från cafét.

hyra konferenslokal uppsala

hyra konferenslokal uppsala

Självklart går det bra att sitta kvar och fika / äta efter ikea jönköping öppettider midsommarafton avslutade aktiviteter. För er som vill kombinera aktiviteten med lite mat, kan vi rekommendera Kocken och Kallskänkan Fullerö. Vi som arbetar på Sundsta har många års erfarenhet av stora och små konferenser. Alla konferenslokaler är utrustade med projektor och Wi-Fi internetuppkoppling. Servicestarts rekommendationer till användare inför köp av en tjänst finns tillgängliga. Förutom intresserade leverantörer kan även Servicestart kontakta dig för att informera dig om ny information rörande din förfrågan, för att be dig betygsatta den leverantör du eventuellt valde eller för att be om information för att komplettera din förfrågan. Vi har förmånliga konferenserbjudanden under vissa delar av året, både på våra konferenspaket och på dagkonferens. Vid paintballparken i fullerÖ, strax norr om Uppsala, spelar du paintball eller tävlar i diverse andra grenar efter tycke och smak. Hantering av persondata på webbplatsen, när du registrerar en förfrågan på Servicestart ger du ditt samtycke till att Servicestart sparar och delar med sig av dina kontaktuppgifter (namn, email och telefonnummer) till de tjänsteföretag som önskar kontakta dig för att ge dig kostnadsförslag på den. White Guide rekommenderar café En liten smula på landet.

Ring gärna och prata med oss på bokningen om vilken typ av konferens ni söker. Dessutom har vi speciella paintball masker med huvudskydd till våra barngrupper.

IF VP uppsala twitter, Billig matta uppsala, Privatläkare reumatologi uppsala,


Sitemap