Most viewed

Visningslägenhet, innan du flyttar in i Brf Makrillen har du möjlighet att göra olika inredningsval till din lägenhet. Vilken är din drömlägenhet? Visst blir detta ett slags port mot de nordöstra stadsdelarna men man kan lika gärna..
Read more
April 1974 gelang ihm beim 2:1-Erfolg über Östers IF in der. In der folgenden Spielzeit kam er nur noch neunmal zum Einsatz und blieb ohne Torerfolg...
Read more

Uppsala kommun ekonomicenter


uppsala kommun ekonomicenter

en gemensam ekonomistab för hela kommunen. Synpunkter och klagomål, läs om hur du kan framföra olika synpunkter och klagomål. Du kommer också att delta i och driva utvecklingsarbete inom ekonomiområdet tillsammans med medarbetare i ekonomistaben. Tillbaka, ratsit är öppet för allmänheten, dock har vi ett max antal rapportvisningar per IP-nummer varje månad. Date, mallar - EkonomiCenter, hur påverkas du av förslagen i regeringens höstbudget? Här hittar du bl a en användbar mall för representation: m/mallar/. Lunchstängt kl 12-13, med vänlig hälsning /Vi på EkonomiCenter 01/17/17, ny lag för representation från och med 1 januari: Momsavdrag som avser måltider (även enklare förtäring) får högst uppgå 300 kronor inklusive moms per person och tillfälle. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera både i tal och skrift.

Läs mer om de nya reglerna för representation hos Skatteverket: ml? Akut hjälp och journummer, läs om jour- och nödnummer. Se kontaktuppgifter till kommuninformation och växel.

Beställa färdiga matlådor uppsala
Kreativ makeup uppsala

Låt oss hjälpa även ditt företag med det vi är bäst på så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Kommunstyrelsen hade möte 21 november. Förändring av avdragsrätt för representation: Om du har ett affärsmöte med kund får du ta upp kostnaden för lunchen på företaget. Uppsala kommuns officiella Twittersida. Efter över 20 år i redovisningsbranschen så har vi lång erfarenhet att hjälpa företag att utvecklas och bli mer lönsamma. Om du inte har fått din deklaration via posten, kolla gärna din digitala brevlåda (t ex kivra m fl). Fakturaadresser, hitta fakturaadresser till kommunens olika verksamheter. Du är välkommen att söka genom att göra en digital ansökan här.


Sitemap