Most viewed

Det finns ett stort antal privata hyresvärdar som inte har några officiella listor eller kösystem och som inte finns med på vare sig eller gulasidorna. Det finns..
Read more
Även om Stockholm är en stor stad tar det aldrig särskilt lång tid att med tunnelbana, buss eller pendeltåg åka från stadskärnan till närliggande kommuner. Stockholm innebär..
Read more

3d-utskrift jönköping


3d-utskrift jönköping

in din vision till att utgöra underlag för medborgardialog inför kommande byggen. Kan även vara ett referensmått i modellen som sedan sätter skalan på hela modellen. Vi kan printa, gjuta och formspruta prototyper eller produkter. Du kan skicka in en fil till oss även om du är osäker på om den är utskriftsbar. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. För att en modell ska bli fulländad använder vi även andra material i modellen, till exempel vakuumformad plast, plexiglas och belysning.

Erbjuder additiv tillverkning (3Dprinting) i SLA3d-utskrift jönköping

Några av våra tjänster, digitalisering Scanning, framtidssäkra dokumenten och spara plats genom att gå från papper till skärm. CJP - ColorJet Printing, colorJet Printing är den första tekniken som erbjuder fullfärgsdetaljer i plast direkt ur maskinen. Storlek slutmodell (skala, mm T ex 1:1, 200 eller 100 x 70 x. Priset beräknas på mängden material som går åt för modellen samt före- och efterarbete. Det här är viktigt i alla möjliga lägen. Ladda upp din 3D-fil och få pris direkt. "Wematter är ett företag med snabb kundsupport och med 3D-utskrifter i toppkvalité". Det finns också möjlighet att applicera bildtexturer på 3D-ytor, det vill säga precis samma möjligheter som med en vanlig 2D-bläckstråleskrivare, det gäller endast på gips. Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter). Vår unika 3D-skrivare innehåller vår patenterade teknologi som kan ersätta formsprutning och aluminium. Web2Print, effektivisera beställningen av företagets trycksaker, produkter och tjänster.

Skidor i jönköping, Biomedicin jönköping, Lägenheter jönköpings kommun, NetOnNet Jönköping,


Sitemap