Most viewed

Fun terrain park with small to mid-size kickers and lots of well placed jibs. Visitor Reviews of Boreal Mountain, mike Legay from United States writes: An amazing..
Read more
5 Viola Concerto (CD) Sell This Version BIS-CD-517 Oleh Krysa, Malmö Symphony Orchestra, Eri Klas / Alfred Schnittke Oleh Krysa, Malmö Symphony Orchestra, Eri Klas / Alfred..
Read more

Korpen stockholm innebandy slutspel


korpen stockholm innebandy slutspel

som är bra att veta inför säsongen. . Det är frivilligt att vara med i poängligan, men desto fler som är med, desto roligare. 3-spelare : 80 kr/lag och match. Medlemsskap/ Försäkring, medlemsavgiften inkluderar en olycksfallsförsäkring hos Folksam. Den är obligatorisk för alla nya lag i serien men alla är välkomna. Våren 2019, anmäl ert lag. 6-spelare: Spelas i Liljeholmshallen eller Skarpnäckshallen på söndagar.

Vi har även en måndagskvällsserie i Skarpnäckshallen för 3-spelare utan målvakt (på små mål). Seriespelet startar två gånger per år, i januari och i september, och avslutas med Champions League. För mer information eller ring. Allt från basket och fotboll till bordtennis och golf, plus mycket däremellan.

Korpen stockholm innebandy slutspel
korpen stockholm innebandy slutspel

Både företag och kompisgäng kan vara med och spela. Sen ser jag också till att aldrig missa en Korpen Stockholm Cup! Inbjudan bygga moske i stockholm skickas ut till alla anmälda lag innan seriestart. Gå till reglerna, spelarbank, känner du till vår spelarbank? . Där kan även lag annonsera efter nya spelare. Klicka på länkarna nedan för att komma till den idrott som intressar dig. . Korpen Stockholm är en ideell förening som erbjuder Lagidrott, Gruppträning och Korpen på jobbet. Hoppa till sidans innehåll, hem lagidrott / Bordtennis, korpen Stockholm arrangerar seriespel i bordtennis. Slutspel, säsongen avslutas med ett slutspel, vilka lag som går till slutspel meddelas i början av säsongen. WO, om ett lag inte dyker upp till en spelomgång så faktureras laget 300kr per WO-match.

Skytte butik stockholm
Gör det själv hallar stockholm
Slaktare stockholm
Mattvätt stockholm kungsholmen


Sitemap