Most viewed

Du hittar alla sista minuten flyg här. Arco Triunfal och dess torg, praça Do Comercio. På sommaren kan man exempelvis hitta ett stort utbud på Rhodos, Kreta..
Read more
Den innebär att bebyggelsens kulturhistoriska värde av stadsmuseet anses motsvara fordringarna för byggnadsminnen i Kulturmiljölagen. Med fibernätet i fastigheten är det upp till dig som bostadsrättsförening, fastighetsägare..
Read more

Draken göteborg hotell


draken göteborg hotell

här blir nu vårt tredje Clarion Hotel i staden, efter att. För de fem tidigare åren redovisar hotellet röda siffror. Hotellet ska det byggas vid den gamla ikoniska biografen Draken. If you continue to use this site we will assume that you are happy with. Tankarna på ett hotell i anslutning till Folkets Hus föddes när Götatunneln byggdes. År 2022 öppnar Göteborgs nya Clarion Hotel! Det skulle kunna bli ett smycke i stadsbilden, säger hon.

Draken - Folkets Hus Göteborgdraken göteborg hotell

Konsttillbehör Göteborg, Bostadsrättsradhus göteborg, Gay Bar Göteborg, Nordstan göteborg parkering pris,

För alla involverade i projektet har det varit viktigt att behålla den klassiska biografsalongen Draken, men att kombinera 50-tals stilen med nutiden. Det blir ett stort projekt för oss men vi tror att det finns behov av fler hotell i Göteborg, säger han. Ett riktigt bra ekonomiskt underlag för de som ska satsa pengar i det här. Men du kan få fina bilder och allt sånt. Drakens unika karaktär ska bevaras, den redan befintliga byggnaden som huserar Draken kommer kompletteras med en infödda elm bark skalbagge gallerier ny huskropp. Många av våra konferensgäster efterlyser just det. Det skulle teoretiskt kunna vara någon av storkedjorna Scandic eller Elite Hotels som sköter själva ruljansen, berättar Lennart Lundgren. Jag kan inte kommentera det. Pernilla Wahlgren - Kort, glad tacksam - 15:30. I dagsläget finns det i Göteborg 65 hotell med drygt 9200 hotellrum. Ett hotell med 334 rum i 27 våningar vid Järntorget, det kan bli verklighet inom några år om ledningen får som de vill. Karlatornet öppnar 2021, och sammanlagt kommer vi nu då 9 hotell i Göteborg.


Sitemap