Most viewed

Harjavallan Pyörä Ja Vapaa-Aika Oy, pirkankatu 3 29200 Harjavalta. Kippes Cykel Och Motor, västergatan 2 54730 Gullspång, ekström I Hallsberg. Perfect Mountainbike Cykel, färgaregatan Alingsås, urheilu-Aitta nnela...
Read more
Annons: Tvättomat i Sverige AB - pris på laga däckbyte i Frösön. Annons: Kontakta Tvättomat i Sverige AB i Frösön för däckbyte. Nöjda och återkommande kunder ..
Read more

Att bo i kiruna


att bo i kiruna

förändrats de senaste 50 åren. Här finns gångstråk, lekparker och grillplaster som alla kan ta del. Malmen transporteras dag efter dag från gruvan och i takt med att stenarna lastas ut sjunker marken undan. Nu töms samhället helt och de som bor i Malmberget kommer så småningom att flytta till Gällivare, fem kilometer söderut. Nu står allt på spel. Hela bebyggelsen vänder därför sitt ansikte mot solen och utsikten mot Dundret, samtidigt som det söker skydd från vind och kyla genom sitt läge på bergets sydsluttning. Kirunas sevärdheter finns alldeles utanför dörren när dragkrok uppsala du bor hos oss.

Boende hotell / stuga i Kiruna, camp Ripanatt bo i kiruna

Ett kännetecken för området är de generösa ytorna kring husen med potatisland och bärbuskar. Där hade bonden Lasun Lassi (Lars Larsson) hittat en besynnerlig svart stenbit. Många är berörda och lkab kan omöjligt göra allt själv. För dig som är privatperson och vill sälja tomt är det helt gratis att lägga ut den hos oss. Det börjar med järnet, djupt nere i berget under Kiruna och Malmberget ligger världens största underjordiska gruvor för järnmalmsbrytning. Det ger oss en samhällsutveckling utöver den vanliga. Vi vill underlätta för dig som skall köpa tomt. Många har redan gjort det. I Malmberget har vi bland annat byggt vinterlekland och jobbat med att hålla centrum rent och trivsamt.

Roliga saker att göra i göteborg, Stockholm attack offer namn, Karaoke att hyra göteborg,


Sitemap