Most viewed

Für die Sauna, die es auch hier, jeweils eine neben der Damen- und Herrensauna, gibt, bleibt für uns keine Zeit. Das hat zur Folge, dass sie von..
Read more
Skrivborddatorbord Malmö citiboard skrivbord blocket malmö. Bette Darcangelo sekretär design günstig, wednesday, September 13th, 2017 6:09. De innehåller ingen personinformation, men hjälper dig bland annat att spara..
Read more

Kunskapsskolan helsingborg


kunskapsskolan helsingborg

medarbetaren som hon inte ville ta i hand. En av dem tog illa upp och berättade för rektorn som kallade vikarien till samtal och nu får hon inte jobba på den skolan. I slutet av augusti skulle hon arbeta på Kunskapsskolan Helsingborg, där hon även hade varit tidigare. Jag väntar på besked om vad de ska göra. Han tog väldigt illa vid sig och gjorde rätt som gick in till sin chef. Väntar besked från facket, fardous El-Sakka säger till Kvällsposten att hon helst inte vill uttala sig om saken eftersom facket Unionen ännu inte har gett besked om vad de ska göra och hur de ska hantera ärendet. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die nya studentbostäder jönköping Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Det är vad vi förespråkar för våra elever och så måste vi i personalen också agera själva. Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

Hennes svar var att hon reste sig upp och sa "då går jag nu berättar Lidija Münchmeyer. Fardous El-Sakka är 20 år gammal, läser på universitet och hoppar samtidigt in som lärare genom en vikarieförmedling. Fardous El-Sakka har dock inte något emot att tidningen skriver om fallet, eller publicerar hennes namn. Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj. Den typen av problem hon råkat ut för ska i första hand hanteras av den fackliga organisationen. Flera manliga lärare räckte fram handen för att hälsa på henne men Fardous, som är muslim, valde av religiösa skäl att i stället lägga handen på hjärtat och böja sig fram. Men om facket inte skulle ställa upp för Fardous har hon möjlighet att komma in med en ny anmälan, meddelar. Fardous känner sig fel bemött och har anmält Kunskapsskolan Helsingborg till Diskrimineringsombudsmannen. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Värdegrunden talar bland annat om jämställdhet mellan könen och att alla människor har lika värde oberoende av social bakgrund och oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning och funktionsnedsättning. Följ Kvällsposten på, facebook och, twitter där kan du diskutera och kommentera alla våra artiklar! De första skolorna startades år 2000.

Kunskapsskolan helsingborg
kunskapsskolan helsingborg

Lundbergs väskor helsingborg
Tågresa helsingborg-göteborg
Tapas helsingborg m2
Skola24 helsingborg


Sitemap