Most viewed

Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar..
Read more
Vi är med andra ord en helt kontantfri restaurang. Vad är felaktigt på sidan? Vad har du för e-postaddress? Teknomedia är en digital produktionsbyrå. Vi levererar kreativa..
Read more

Getingbo engelska


getingbo engelska

övervintringen söker den befruktade honan upp en ny boplats där hon lägger de första äggen. Getingar lever främst av frukt och nektar men matar sina larver med tuggad animaliskt protein. 5 En fågel som med sina klor gärna gräver fram getingbon i marken är bivråken.

Getingbo - engelsk översättning - svenskt-engelskt
Geting - engelsk översättning - svenskt-engelskt
Getingbo på Engelska, översättning, Svenska-Engelska Ordbok
Geting på engelska - Översättning / Ordbok svenska
Getingbo - Svenska

Sting av geting kan vara farligt för människan, speciellt för den som drabbats av getingallergi. A b c d e f g Didrik Vanhoenacker, Getingar, Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm, läst Getingar, läst a b Håkan Elmquist (2009) På jakt efter små djur i skogen Jonas Wahlström, Skansen Akvariet Arkiverad ämtat från the Wayback Machine. Getingens anatomi Getingbo redigera redigera wikitext Ett getingbo är någonting som (sociala) getingar bor i och finns i olika utseenden vad händer i stockholm 12 maj och placeringar. När bobygget och uppfödningen av larverna är över och drottningen är kläckt (i Sverige i slutet av augusti) behöver getingarna snabb energi och de ger sig ut på jakt efter socker. Översättningar exempel geting volume_up wasp substantiv more_vert (skratt) Och under sommaren, här, getingar. De ger sig på getingbon för att komma åt getinglarver och puppor. Om uppslagsordet ändrar form vid en viss böjning, skrivs hela ordet eller åtminstone stammen om,.ex. Jordgeting är inte en art, utan det namn som används för getingar som oavsett art byggt sitt bo under jord. Det finns en del inkonsekvenser på det här området, orsakade av sparsamhet med utrymme i boken, i det här fallet att inte sätta ut identiska böjningsuppgifter flera gånger i en artikel.

Lär dig andra ord, swedish, i det svensk-tyska lexikonet hittar du fler översättningar. 5 Under häckningstid kan bivråken ta med sig hela cellkakan med innehåll som föda till sina ungar. 3 Vanliga getingar bygger sina bon antingen under jord eller som bollformat tuggat papper som till exempel kan hänga under tak eller under trädgrenar. Svärmningen (parningen) sker under sommaren varefter hanarna dör. Familjen omfattar omkring 4000 arter, till exempel vanlig geting. 5 Grävlingen klarar inte av att ta enskilda larver/puppor utan äter hela cellkakan efter att ha grävt fram ett getingbo i marken. Getingar har två par vingar och svartgul- till svartrödrandig bakkropp. 1, gadden utgörs av den ombildade äggledaren.


Sitemap