Most viewed

Hur väl lyckades LO med sin fackliga valrörelse? På så sätt får vi igång intresset redan innan bostaden läggs ut till försäljning. Portalen för juridik - En..
Read more
They have the largest permanent indoor arena for bandy in Sweden, ABB Arena Syd. Munktorps BK 1 : 2, västerås BK 30, skinnskattebergs SK 0 :. Archiv..
Read more

Väder malmö 1 maj


väder malmö 1 maj

0,4 0, temperatures false true false Väderstatistik och historik för Malmö Vädret för ett år sedan Min Max Väderstation -2,0 3,0 Malmö -0,5 4,1 Malmö Bellevue. Här var det högsommartemperaturer den 26-28 och allra varmast var det den 28 i Oskarshamn som uppmätte säsongshögsta på 30,1. 2,2 Kallare än normalt torsdag och fredag. Över nordvästra Svealand aktiverades fronten under kvällen och det blev här en hel del åska. .

WizzAir Gdynia Malmö, Helsingborg väder timme för timme,

Mellan mycket varm luft i söder och kyligare luft i norr förstärktes ett regnområde över mellersta Norrland den 18 och vid Bjuröklubb sattes ett nytt rekord för dygnsnederbörd i maj med 36,5. Högsta temperatur, maj 2017 Norrland.7 den 28 Gävle (Gästrikland) Svealand.9 den 28 Stockholm A och Stockholm (Uppland) Götaland.1 den 28 Oskarshamn (Småland) Lägsta temperatur, maj 2017 Norrland -16.6 den 11 Tarfala (Lappland) Svealand -8.6 den 10 Tullinge (Södermanland) Götaland -7.8 den. Det var lägre temperatur än normalt för årstiden, växlande molnighet och byar av snö, snöhagel eller regn. I Lycksele mättes det upp en relativ luftfuktighet på så lite som 10 den. Natten mot den 9 drog snöbyar in över Öland. Rekordet är 223 cm i Riksgränsen den I Abisko mättes det den 2 upp ett snödjup på 108. I norr var det fortsatt högtrycksbetonat väder den. Totalt fick vi en något varmare majmånad än normalt i söder medan den i norr var något kyligare. Prognosdata från Sveriges Meteorologiska och Hydrologiska Institut - smhi. Det kunde också konstateras att den meteorologiska sommaren anlände till Göteborg den 1 maj och där blev man alltså först ut att få sommar. Den 29-31 blev det betydligt svalare och ostadigare i södra Sverige. .


Sitemap