Most viewed

Vem vill inte inta sitt morgonkaffe och samtidigt blicka ut över havet? Nu kan vi presentera denna läckra trea om 86kvm på anrika Tågaborg. Trivsamt boende på..
Read more
Nu har ni möjlighet att förvärva en charmig tvårummare med solfylld balkong åt väster och egen walk-in closet! Nyproduktion Genomgångstrea med ljusinsläpp från tre håll. Välkommen till..
Read more

Riblja corba koncert hrvatska


riblja corba koncert hrvatska

lukavo pitanje. I to je jedini razlog zato neemo nastupati, nema nikakvih drugih razloga. Nikola je sin naeg dugogodinjeg vozaa, ali kad smo se odluivali za stationär stockholm njega nije bilo nepotizma.

Jel vam je ao to orba ne nastupa po Hrvatskoj, kao to to ine npr. Bora orevi postali sinonimi, koncert u Breicama je pokazao da su nepravedno drugi lanovi benda bili medijski u drugom planu. Pretpostavljam da je koncert fiziki naporna stvar. Poslije nam se pridruio i Zoran Predin, kao jak autor iz Slovenije. Mogu da budu macho koliko god hoe, ali u ivotu su prvo zatiena djeca, pa kuni ljubimci, pa ene, pa 6 mjesta nitko, pa tek onda mukarci.

Nastup u Breicama bio je za publiku s obje strane Sutle, s naglaskom na onu koja je blia Zagrebu. Koncert je poeo s dvije programatske pjesme Juna Afrika 85 (ja u da pevam) i Ja ratujem sam isto da se zna s kim imamo posla. Njoj bi se Borina podbadanja i govorancije izmeu pjesama na tu temu sigurno dopali (iskreno, bez tog dijela koncerta se moglo). Sad se sprema izdati neka vrsta box-seta sa prvih 10 orbinih albuma, bit e lijepo opremljeno, Jugoslav Vlahovi (koji je orbin dugogodinji dizajner albuma) je radio oblikovanje, to e lijepo izgledati. "I navijai Hajduka dolaze na nae koncerte u Sloveniji, bacili su mi al kae. Da, to je stara pria. Tako je nekako u ivotu. Nije to novo, i prije je bilo potanskih suvenir markica s mojim likom koje moe nalijepiti na poiljku, ali te nisu imale nominalnu vrijednost. Je, naporno je to, ali imam ja kondicije. Svako malo u Hrvatskoj neki srpski izvoa doe, odri koncert i bude dobro primljen. On je jako talentiran ovjek, o njemu samom ovisi njegova karijera, ali je malo preemotivan, tako bih to najbolje definirao.

Jesu li stihovi iptari se kote, jebem te ivote rasistiki? Za njega ste rekli da je mogao i vie ostvariti u svojoj karijeri.


Sitemap