Most viewed

Hamngatan 2, Bergkvara Ring: Öppettider: Ons-sön 12-16 nybro Norrbygdens loppis 263 Stort utbud Stort utbud av loppisfynd på över 1 000 kvadratmeter. Ring: Öppettider: Mån-fre 11-17, lör..
Read more
2 E-bok Lena Furberg 14 Min Hästs bästa, vol. 70 Bränn alla broar Siri Helle 71 Never let me go Kazuo Ishiguro 72 Blodig januari Alan Parks..
Read more

Dans i göteborg ikväll


dans i göteborg ikväll

- Fredrik Ht-2016, Gymnastik - Fredrik Ht-2016, HipHop - Linus sedan Vt-2014 och är det ännu. När jag var föräldraledig så hade jag ju givetvis fullt upp för det mesta med barnen men speciellt när Vincent var i skolan hann jag ju med en hel del annat också. Sedan ht 2016 har han tävlat under DSF i HipHop solo och nu även ht 2017 i HipHop Duo. Har ni några bra tips inför sjukhuspraktik eller praktik i största allmänhet? Med fyra nya låtar på repertoaren beger sig dessutom Panetoz redan imorgon lördag ut på en Sverigeturné. Bilder från julen 2014 (V var nästan 5 månader @ 10:42:17, permalink. Inte kanske det som normalt finns i de flesta universitetsstuderandes väskor, heh. Det är rätt roligt egentligen då hon sett en bild jag lagt upp på min blogg där jag varit och hämtat ut ett paket på hemköp och sett att vi bodde i samma område.

Men nu har det kommit tillbaka och hon vill gärna börja tävla igen. 2016 - Bakgrundsdansare till Mollie Maxine (Linden). Drömmen gick i uppfyllelse när hon under sitt tredje år på estetiska linjen dans/teater i Mariestad sökte till programserien popstars och blev efter en hård gallring en av medlemmarna i Popgruppen Supernatural. Det har varit en lång process att bo in sig här och byta ut känslan av att ha flyttat in alla sina grejer i nån annans hus till att verkligen känna sig hemma. Läs mer » I september släppte Rebecka Törnqvist sin första fullängdsskiva på sex. Vi fick bland annat lära oss att all feedback inte är bra feedback och att det snarare kan ha negativ inverkan på en persons utveckling om den ges på fel sätt. Nu är vi båda tvåbarnsmammor och ingen av oss bor kvar i vårt gamla bostadsområde längre men umgås ju en hel del ändå. Så himla go alltså. Pablo Pablo är född i Polen och där började han som ung att dansa. Kanske kan jag släppa lite på oron. Varit runt med Showskolan Artisteri och dansat och sjungit på många olika ställen såsom Göteborg, Trollhättan, Skara och Axvall.


Sitemap