Most viewed

Flaggvakter reglerar trafiken Källa: Trafikverket Väg 2765 Asfaltering ca. Källa: Trafikverket Väg 993 Begränsad framkomlighet på grund av kabelarbete i höjd med Kaxholmen. I höjd med rondellen vid Utby. Källa: Trafikverket Väg 652 Kabelarbete i mark Källa..
Read more
Bland den äldre bebyggelsen på lugna Wilson Park finner vi Eslövsgatan 16 på hörntomt. I hjärtat av Eskilsminne finner vi denna gedigna stenvilla anno 1922, högt..
Read more

Sommarjobb malmö 2018 13 år


sommarjobb malmö 2018 13 år

har din arbetsplats ett kollektivavtal som reglerar minimumlönerna? Lön, vad ska du ha för lön när du är 13 år? Om du inte bara vill ha ett sommarjobb? Och kanske viktigast av allt; vad får du i lön när du är 14? Men om du fyllt 13 år? Svaret är att det inte finns något svar. Fundera på vilka branscher som har behov av arbetskraft under sommaren? Sommarjobb 14 år, ett sommarjobb är en bra chans för ett 14-åring att få jobb.

Min erfarenhet är att 14-åringar just nu tjänar någonstans mellan 30-80 kronor per timme. Det finns inga lagar eller regler om att du ska ha en viss lön som 13-åring. Är du 14 år får du inte jobba när du vill och inte heller hur mycket du vill. Under dina lov får du högst arbeta 35 timmar i veckan.

Lagar regler 14 år, när du är 14 år får du endast arbeta med ofarliga och lätta saker. Vad innebär det att jobba för kommunen? Är det en skoldag får du maximalt arbeta 2 timmar. Det är oftast att arbeta på en arbetsplats i kommunal regi. Har du fått frågan Hur mycket vill du ha i lön? Har du ett kommunalt sommarjobb så varierar lönerna kraftigt över hela landet.

Lediga sommarjobb i Malmö 2019
Sommarjobb 2018 malmö

Asiatisk restaurang triangeln malmö
Buffé malmö


Sitemap