Most viewed

Boka ett hotell eller hyrbil för din resa till London Gatwick Utöver att hitta det bästa priset på ditt flyg från Stockholm Västerås till London Gatwick kan..
Read more
Bor du i norden och fått ärva i Spanien Nu kommer skatteåterbäringen Tisdagen den 30 september 2014 Många är de som råkat ut för en högre arvsskatt..
Read more

Skytte helsingborg idrottens hus


skytte helsingborg idrottens hus

Magnus Stenbock, sedermera kallad skytteföreningen Magnus Stenbock (SMS). Pskf Magnus Stenbock är den enda ideella föreningen i Helsingborg, som bedriver enhandsskytte. Skinkskjutning i Bjuv/Billesholm (uppdaterad farhultsskyttar visade framfötterna på skinkskjutningen. "Farhult norr" leder serien och kommer i nästa omgång att skjuta om seriesegern. Uppdaterad: 22:03.

Föreningens historia - pskf Magnus Stenbockskytte helsingborg idrottens hus

För närvarande skickas mejl till denna adressen automatiskt vidare till Tomas Olsson och Kjell Karlberg. Ny site publicerad, föreningens websidor har nu genomgått en uppdatering. För att få tillgång till de två skjuthallarna så finns olika varianter. Antingen går man dit samtidigt som/tillsammans med någon som har nyckeltagg, på redan bokade tider. (se adressen till WEB-admin i vänsterfältet). (se kalendern för vilka tider som gäller respektive hall). Translate, you can use Google Translate to translate the contents. Notera att den är ändrad till " ". Hoppa till sidans innehåll, hem föreningen / Regler kring IH-banor, när det gäller Idrottens Hus så finns det lite regler att känna till. Föreningen bedriver en livlig ungdomsverksamhet med luftpistolskytte för åldrarna 9 lunch byerlys Bageri år och uppåt samt finkalibrigt skytte från 15 år och uppåt. Tommy Karlberg har gått igenom sidorna och uppdaterat all information.

Regler kring IH-banor - pskf Magnus Stenbockskytte helsingborg idrottens hus


Sitemap