Most viewed

Syftet är att göra ditt resande så smidigt som möjligt. Klockan.30 kan sedan polis rapportera att hästen är infångad sedan en stund, mår bra och verkar vara..
Read more
Fortätt läsa här,. . Produktbeskrivning, hÄLSA, miljÖ OCH SÄkerhet, i lager, kungtips, säker betalning 60 dagars öppet köp, beställning innan. Något som har varit mycket uppskattat hos..
Read more

Kött lund dagens lunch


kött lund dagens lunch

tid att sitta ner? Restaurangens ägare har sina rötter på Sicilien och i köket finner du kockar cecilia Lundholm ki med antingen italienskt ursprung eller med mångårig erfarenhet av det italienska köket. . Carpaccio DI manzo 85:-, tunnskivad kall oxfilé serveras med rucola, hyvlad parmesan, pinjenötter och citron.

Dagens lunch serveras måndag till fredag från.30-14.00 och kostar 85:- I priset ingår en galett ( kött /fisk eller vegetarisk bröd, smör, sallad, vatten och kaffe.
Vi försöker publicera dagens lunch varje dag.
Här ser ni restuarangernas aktuella händelser.
Det kan vara allt från ett mindre lokalt event, ett storslaget erbjudande eller något säsongsbetonat som ett julbord eller midsommarbuffé.
Lund 1898 och vi har funnits i Lunds Saluhall sedan den öppnade 1909.

Vi har nycklarna till en fantastiskt utveckling för dig! Här erbjuds allt från klassiska kött - och pastarätter till nya italienska vinupptäckter. Kan bara gilla detta. Vi försöker publicera dagens lunch varje dag). Vi som arbetar på Stäket Tillsammans med våra andra duktiga medarbetare. Vi söker servispersonal som brinner för sitt yrke.


Sitemap