Most viewed

Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Honey Thai Restaurang, thi Tam..
Read more
Tilmeld dig og få inspiration og specialtilbud. Balansen mellan det tidlöst eleganta och det rivigt moderna är vad site som gör terapeuter Benetton till en sann..
Read more

Loppis nära lund


loppis nära lund

beror det helt på vad man har för saker med sig och om just kunderna vill ha just dina prylar. Utan tvekan Stockholms populäraste loppis! Önskar vi alla såväl säljare som besökare till vår Megaloppis i Solnahallen som går av stapeln Lördag Söndag den 25 - 26 April, nu närmar vi oss vårens sista Megaloppis och vi räknar med mycket besökare som vanligt vill bara påminna er som funderar. Arrangören skrev den Hjärtligt Välkomna! Nu i helgen är det dags för Stockholms i särklass populäraste loppis nämligen Megaloppis i Solnahallen Ankdammsgatan 46 i Solna vårens första och totalt fullbokat är det Öppettider_ Lördag.10.00 -.00 Söndag.11.00 -.00 Med andra ord stort fyndläge med över 70 nya. Dåligt med parkering ingenting att fynda fast det var så många bord mest dyra saker. Vill samtidigt passa på att informera er om vårt 10 - Års Jubileum som går av stapeln Lördag den 27 Januari samt Söndag den 28 Januari, och det går redan nu bra att boka in sig även till denna så det år bara att Ringa. Beläggningen är i skrivande stund 98 beläggning i Stora C - hallen i den Mindre A - hallen 75 Först till kvarn gäller! Endast 23 platser kvar, så har du funderat på att delta så vet du / ni läget på bokningsfronten! A - hallen är nu också öppnad för bokningar så vill ni vara med ring oss snarast.

Loppis nära lund
loppis nära lund

Ljud nova lund
Se banker lund
Lilla tvärgatan 7 lund
Lediga platser i lund

Med vänlig hälsning Tommy Cecilia skrev den Denna loppis nu i april är alltså sista och sedan blir de inte förrän i oktober, har jag uppfattat de rätt då? Mat Bak delningar, hoho! Kontant betalning sker på plats, vi går runt och tar betalt efter insläats för en personbil( 150kr personbil släp( 200kr för övriga fordon, se Säljare / Prislista. Anders skrev den Jag säljer hellre någon annanstans jag brukar få in mycket på en loppis men att ha två hallar var inte bra jag fick betala mer för bordet än vad jag fick. Allt gott/Robban Tommy skrev den Höstens första Megaloppis börjar närma sig och bokningarna bara väller in, så funderar du på att vara med ring oss snarast och denna gång det vill säga Lördag 6 Oktober samt Söndag 7 Oktober kör vi återigen i 2 Hallar. Shakir Internationa skrev den I want to book loppisar in Solna hall in 5 og I called you but your mobile was busy. Som ni alla säkert redan känner till var det vi som startade med Megaloppis en kall dag i slutet av Januari 2008 med en riktig braksucce, det är snart 7 år sedan och succen den har bara fortsatt med mycket besökare sedan starten! Det brinner i trådarna så skynda ifall intresset finns. Rikke skrev den Tja. MVH Nathalie Pettersson Arrangören: Tommy skrev den Hej på er! Vi kör nästa gång 9 - 10 Februari - 2013 hör av er i tid nästa gång så kanske ni får plats! Så nu Endast 30 platser kvar till Premiären 2016.loppis nära lund

"Den har jag broderat själv" sa en gammal dam. Nära till rena tallrikar o kläder för Oskar o dom andra grabbarna. 125 likes 3 were here. Just nu inte så mycket smått. Eller kontakta oss via.


Sitemap