Most viewed

Här bor du med närhet till stadens shoppinggator, nöjesutbud och restauranger. Hotellet har luftiga rum med modern inredning och utsikt över Mälaren. I lägenheterna finns bland annat..
Read more
I nuläget är det Karolinska Institutets studenter som tar del av tjänsterna för Office 365. Med hjälp av centrala autentiseringsstrukturer garanterar KI att studenternas lösenord inte..
Read more

Malmö opera Matilda audition


malmö opera Matilda audition

med hela familjen på bra platser i salongen! Musikalen fick inte mindre än 7 Olivier Awards 2012 vilket då var världsrekord! . Då är det fokus på sång och den som söker ska förbereda en sång på svenska och ha med sig noter. Föranmälan fc midtjylland mot Malmö soccerway krävs och alla barn måste komma i sällskap med en vuxen.

malmö opera Matilda audition

Undervisningen i Matildaskolan äger rum på Kulturskolan i Malmö och på Malmö Opera. Matilda, våren 2019 sätter Malmö Opera upp. Vi letar efter barn som är duktiga på att agera, sjunga och dansa och som vill få chansen att utveckla sig och kanske få möjlighet att spela på Malmö Opera i produktionen. För att slutföra köpet behöver du logga in på ditt konto eller skapa ett konto. Välj den plats du önskar i salongen inom priszon C eller låt systemet välja platser åt dig inom priszon. Vi söker barn till huvudrollen Matilda, hennes vänner Lavender och Bruce samt ytterligare sex mindre barnroller. Det är gratis att gå på skolan. Nu startar operan, i samarbete med Malmö Kulturskola, en Matildaskola för att hitta barnen till musikalens barnroller.

Malmö opera Matilda audition
malmö opera Matilda audition


Sitemap