Most viewed

Varför diskuteras det att kanske ta bort hållplats Höjdpunkten? Det är ett intrång mot den personliga integriteten med så höga hus tätt inpå befintlig bebyggelse. Christian Rydén..
Read more
Ingredients for Fish Tacos: We used tilapia but you are welcome to use any white fish. Im so crazy about this taco sauce. Återställ, visa alla receptfilter...
Read more

4h gård stockholm täby


4h gård stockholm täby

av vår vardag. Öppet alla dagar.00-16.00. På Stora skuggan 4H-gård har vi mestadels svenska lantrasdjur såsom fjällnärako, jämtget, ryafår, åsbohöns och nordsvensk häst, men också kaniner, minigrisar, islandshästar och katter. Gården har aktiviteter att erbjuda vuxna och barn i alla åldrar.

Magasinering bohag stockholm, Etnografiska museet stockholm Sverige, KBT stockholm landstinget,

Vi är uppsala porslin så glada och tacksamma för all sly och frukt vi har fått. Kallhälls 4H-Gård ligger beläget i Järfällas natursköna miljöer. Vi har även fått in bidrag för att de ökade foderkostnaderna som drabbar gårdens ekonomi hårt. Vi har även en daglig verksamhet för vuxna personer med funktionsnedsättning. Byn ligger intill naturreservatet Järvafältet. Gården startades upp 1984 och drivs i föreningsregi där styrelsen med medlemmarna fattar alla besluten. Det finns nu möjlighet att återuppta detta genom att besöka gårdens lantbruksdjur. Många av dessa raser är extremt utrotningshotade och 4H-gården fyller ett viktigt syfte när vi är med och bevarar. Framåt hösten drar man sig in i stugvärmen igen, kanske tovar eller spinner ull som vi klippt av fåren eller bakar på ägg som vi hämtat från hönsen.4h gård stockholm täby

Kontakta 4H i Stockholm. Vid frågor om 4H verksamheten i Stockholm är du välkommen att kontakta oss. Kallhälls 4H-Gård ligger beläget i Järfällas natursköna miljöer. Du kan lätt ta dig hit både med bil och buss eller en fin promenad genom parken från Kallhälls Pendeltågsstation.

Friluftsfrämjandet stockholm barn
Trafik kö stockholm


Sitemap