Most viewed

Även om Stockholm är en stor stad tar det aldrig särskilt lång tid att med tunnelbana, buss eller pendeltåg åka från stadskärnan till närliggande kommuner. Stockholm innebär..
Read more
Det finns ett stort antal privata hyresvärdar som inte har några officiella listor eller kösystem och som inte finns med på vare sig eller gulasidorna. Det finns..
Read more

Katedralskolan lund busskort


katedralskolan lund busskort

berättigad till resebidrag om du har 6 km till skolan från något av dina boenden. Katedralskolan har rapporterar in Slutbetyg/Examensbevis till UHR databas sedan år 2001. Ja, det gör. Lunds kommun, Spyken, Box 41, 221 00 Lund. Tider för detta kommer att aviseras på skolan.

Till dig som ansökt om terminskort - Nyheter
Ansökan om resebidrag - Nyheter
Ansök om resebidrag för resa till gymnasiet
Resebidrag - Elev, lund
Svar på vanliga frågor - Aktuellt och nyheter

Margretedal lund
CMEs lund

I vissa fall kan du ange en annan förmyndare. Vid senare intagning till gymnasieskolan skall ansökan lämnas snarast efter besked om intagning. Lunds kommun, Polhemskolan, Box 41, 221 00 Lund. Även elever som tidigare beviljats resebidrag måste lämna in en ny ansökan inför läsåret 2017/18. Använd länken nedan för att komma till E-tjänsten. Här förklarar vi hur du ska gå tillväga och vart du kan vända dig. Så här ansöker du, ansökan via eTjänst Ansökan om resebidrag, ansökan via blankett. Om du som elev är myndig ska du själv stå som bidragsmottagare, och om du inte är myndig skickar vi bidraget till vårdnadshavaren som du anger. Gäller endast elever folkbokförda i Lunds kommun. Länk till Stadsarkivet i Lund hittar du längre ner på sidan. Om du flyttar, avbryter eller inte påbörjar dina studier uppfyller du inte längre villkoren för att få resebidrag. Kan man skugga på Katte?


Sitemap