Most viewed

Visas just nu, sommaren 1973 reste sex kvinnor och fem män med en flotte över Atlanten i ett av världshistoriens märkligaste vetenskapsexperiment. . Samtidigt finns det en..
Read more
På så vis aktiveras det kalla vaxet som sitter fast på remsorna. Läs mer: Brödet och fiskarna 145 Loppismix Blandat sortiment. Samtycke kan lämnas på olika sätt..
Read more

Knivmord göteborg


knivmord göteborg

man beslagtagit det misstänkta mordvapnet). Kvinnan greps direkt och mannen togs med till förhör. På lördagsmorgonen anhölls både kvinnan och mannen misstänkta för mord. Mannen avled senare på sjukhus. Den avlidne hade inga kriminella kopplingar. Tree Man, nFL mock draft, altaba, obama Farewell Speech. Här känner alla varandra, och detta kommer att bli en svår sak för ett litet lokalsamhälle som vårt, säger Rune Støstad, ordförande för kommunen Nord-Fron där Vinstra ligger.

knivmord göteborg

Den gripne, misstänkte förövaren är yngre och han och den äldre mannen var bekanta och bosatta i närområdet "Vi hörde höga skrik utanför säger en granne till Mitt. Minsta iakttagelse kan vara viktig för oss, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson till. Det är en djupt tragisk händelse som drabbat oss väldigt hårt. Under förhöret delgavs han misstanke om brott, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst. Mannen, som var från Australien, lämnade en adress på Södra vägen klockan.45 och hittades klockan.22 på Odinsplatsen. Där hittade de den sextonåriga flickan knivmördad.

Två anhållna för knivmord i, göteborg, aftonbladet Knivmord på 16-åring skakar norsk by, göteborgs -Posten - Världen Video: knivmord, i jordbro Subtle DN-redaktör dömdes för politiskt knivmord vapentränar på tidningens


Sitemap