Most viewed

Parkering simulator av Golf 2012, simulering av det utrymme som upptas av dimensionerna hos en bil på sin parkeringsplats och garageinfart. In den USA wurde der Jetta..
Read more
Dessa är undantagna och behöver inte anmäla verklig huvudman: Aktiebolag vars aktier är upptagna till handel på en reglerad marknad (börsbolag). I denna siffra är personer under..
Read more

Knivmord göteborg


knivmord göteborg

man beslagtagit det misstänkta mordvapnet). Kvinnan greps direkt och mannen togs med till förhör. På lördagsmorgonen anhölls både kvinnan och mannen misstänkta för mord. Mannen avled senare på sjukhus. Den avlidne hade inga kriminella kopplingar. Tree Man, nFL mock draft, altaba, obama Farewell Speech. Här känner alla varandra, och detta kommer att bli en svår sak för ett litet lokalsamhälle som vårt, säger Rune Støstad, ordförande för kommunen Nord-Fron där Vinstra ligger.

knivmord göteborg

Den gripne, misstänkte förövaren är yngre och han och den äldre mannen var bekanta och bosatta i närområdet "Vi hörde höga skrik utanför säger en granne till Mitt. Minsta iakttagelse kan vara viktig för oss, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson till. Det är en djupt tragisk händelse som drabbat oss väldigt hårt. Under förhöret delgavs han misstanke om brott, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst. Mannen, som var från Australien, lämnade en adress på Södra vägen klockan.45 och hittades klockan.22 på Odinsplatsen. Där hittade de den sextonåriga flickan knivmördad.

Två anhållna för knivmord i, göteborg, aftonbladet Knivmord på 16-åring skakar norsk by, göteborgs -Posten - Världen Video: knivmord, i jordbro Subtle DN-redaktör dömdes för politiskt knivmord vapentränar på tidningens


Sitemap