Most viewed

Ankomstservice, inrikes hänvisas till vårt Service Center. Helgdagar samt vid neddragningar i trafiken håller Service-Center öppet i samband med avgång. Mån: 06:30, 09:45, 17:30 tis: 06:30..
Read more
More details, where can I stay near Gamla Uppsala? Another smart way to quickly obtain information is to use the card links /skolkort and /foretag. More details..
Read more

Herrgård uppsala bröllop


herrgård uppsala bröllop

oss och låt ert bröllop med exklusiv ensamrätt på hela slottet bli den vackra saga där era drömmar besannas. Det är bröllopssviten där Eva sitter med sina tärnor och gör sig i ordning. Efter en kort tur med Taxi från Uppsala så möts jag av en lång underbar allé. Moms) Övernattning, bokar ni bröllopsmiddag för minst 50 personer bjuder vi på ett superiorrum till brudparet och en flaska champagne, frukt och choklad, blommor samt frukost fönster uppsala på rummet. Ta gärna hjälp av oss.

herrgård uppsala bröllop

Kaffe och digestif, bröllopstårta, bordsdekorationer, kuvertmatsedel, blanka placeringskort. Den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet har under senare år kompletterats med ett antal moderna hotellflyglar och konferenslokaler. På denna sida har vi även en fantastisk film från ett bröllop som ägt rum på Slottet. . All lycka till er i framtiden och hoppas våra vägar möts snart igen! Lokalhyra, garderob, kuvertpris.285 kr / person (inkl. Jag ber chauffören att stanna då jag gärna går sista biten. Perfekt tillfälle att fotografera miljöerna som leder upp till Krusenberg herrgård. För att se fler bröllop från Uppsala. Kicki Fotograf och 2Brides som vi gärna rekommenderar våra brudpar.

herrgård uppsala bröllop

Zinkvitt uppsala, Swedenborgsgatan 28b uppsala,


Sitemap