Most viewed

I det syftet använder jag formella modeller för att förstå och illustrera hur makrokulturella processer fungerar. Hänger mänsklighetens överlevnad på möjligheten att lämna planeten och kolonisera..
Read more
Håll koll på alla varningar i Sverige. Klart vi har en app, ladda ner vår väderapp till din iPhone, iPad och Android. Om du inte accepterar kan..
Read more

Vad bör barn väga


vad bör barn väga

egna vikt. Själv tycker jag det är alldeles för mycket, men grejen är att jag springer 3ggr i veckan och äter nyttigt. Att jag tränar 3 g i veckan och cyklar på tränings cykeln 40 min! Mina vänner säger att jag är överviktig när jag är 162 och väger. Eller hur?!?Man ska inte gå runt och bry sig om vad andra tycker. För att få rätt BMI måste du titta i en åldertabell. Man behöver inte vara ett sklätt utanpå man kan faktsit ha ett vackert hjärta och det är DET som räknas här i livetSå sluta titta er i spegeln om ni nu tkr ni är så jävla tjocka. Det är bara äckligt med för smala. Hej, jag är 12 år är ungefär 1,59-1,60 cm lång trafikstörningar stockholms län och min vikt varierar från 38-41.

Va ska audionova malmö rådmansgatan jag göra för att gå upp i vikt fast de ska inte synnas så mycket? Jag slänger mat nästan hela tiden och jag är rädd att jag ska dö snart. Både fysiskt och psykiskt. Nu väger jag 48 och är 162/3 lång. Räknas det som normal? Denna visar ju bara vad som är 23:15:49 - filippa hallå?! Gränsen för fetma kallas iso BMI. Själv är jag 17 år, ungefär 183cm lång och väger omkring 61-63. Kort fattat, om ni börjar banta så kommer ni sluta upp som manliga skelett. Jag är 173cm lång och väger 45 kg!


Sitemap