Most viewed

Our 185 newly built rooms offer you a modern interior at bargain prices. Många spännande valmöjligheter, i Umeå är dina möjligheter många. Vill du veta mer om..
Read more
Füge dieses Video zu deiner Webseite hinzu, indem du den untenstehenden Code kopierst. Vodafone zeige SMS-Kurzwahlen für andere Länder). Mehr erfahren, hmm, es gab ein Problem, den..
Read more

Motorväg avstängd göteborg


motorväg avstängd göteborg

oskadd. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från. Pågående vägarbeten, vägarbeten med stor eller mycket stor påverkan. P4 Göteborgs trafikinformation går ut och varnar trafikanter för hästen och även att det finns människor i vägbanan som försöker fånga in den. Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna stockholm sommarjobb till för dig som är trafikant i Göteborg. Hästen ska springa lös vid E6 i närheten av Olskroksmotet i Göteborg. Centralenområdet, centrala Göteborg, hisingen, e20 mot Alingsås / Stockholm, e45 mot Vänersborg / Karlstad. E6 mot Uddevalla / Oslo, e6 mot Varberg / Malmö, västerleden / Söderleden. Prenumerera på Veckans trafik. Polisen meddelade att hästen befinner sig på motorvägen och är stressad. Nu är hästen infångad och står och betar i lugn och ro vid ett grönområde, rapporterar Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i Region Väst.

Motorväg avstängd göteborg
motorväg avstängd göteborg

E6 mot Uddevalla/Oslo, göteborg
Göteborgs -Posten - Trafik
Utdraget kökaos på E6 efter lastbilsolycka

Vi åker till platsen, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson. Kommande trafikhändelser, vägarbeten, evenemang och andra hinder, om är en trafikportal med samlad information om trafiken i Göteborgsområdet. Den ska bland annat ha sparkat sönder hästtransporten som den färdades. Det verkar ha gått bra på alla sätt. Du kan använda webbplatsen för att planera en resa eller ta reda på hur trafiksituationen ser ut för närvarande. Polisen stängde sedan av trafiken i två körfält och meddelade att en djurambulans sannolikt kommer att skickas till platsen. Det var strax innan klockan 11 på lördagsförmiddagen som larmet om en förrymd häst i centrala Göteborg kom. En ica gävle öppettider häst rymde från en hästtransport på E6 i Göteborg. Trafikhändelser och eventuella störningar för pendlare och vägtrafikanter mellan Göteborg, Stenungsund och Uddevalla via E6 och närliggande vägar. Aktuellt, lokala nyheter för det här området. Trafikläget, olyckor, hinder och evenemang med stor påverkan.


Sitemap