Most viewed

Märket grundades av Anton Sandqvist 2004 och i dag finns webbtik samt butiker i Stockholm, Göteborg och London. Enheten blir till ytan den till dags dato största..
Read more
Här reparerar vi smartphones och surfplattor, säljer tillbehör och begagnade telefoner. Läs mer om webbkakor och vilka som används på på sidan. När vi servat eller lagat..
Read more

Järnåkraskolan i lund


järnåkraskolan i lund

8 springer halvmilen. Du ansöker om ledighet för ditt barn genom e-tjänsten, som du hittar en länk till längst ner på sidan. Rapportera fel Järnåkraskolans IP - Mellanvångsvägen. En elev kan få en kortare ledighet beviljad för enskilda angelägenheter. Särskolan har en hög personaltäthet bestående av pedagoger och välutbildade elevassistenter. Om din ledighetsansökan gäller mer än tio dagar får inte någon annan är rektorn fatta beslut om ledighet. På gång: 7/12 frukostklubb. Genomförs samarbetsövningar på Stenkrossen i Lund där elever från antimobbningsgruppen på Järnåkraskolan 4-9 utbildas för att arbeta förebyggande som "kamratstödjare". På Järnåkraskolan kan man i åk 7-9 välja handbollsprofil. .

På Järnåkra skolan jobbar vi bland annat med elevråd och kulturråd samt en anti-mobbningsgrupp. Just.är det många som kommit till frukostklubben för åk 4-6. Programmet under veckan var "Från lego till framtida val". Clas Koverberg, skolans projektledare, lyckades till och med få en sittning med Jonas Birgersson (ViaEuropa). På Järnåkraskolan finns även särskolan för årskurs49. Finns det synnerliga skäl kan eleven få ledigt en längre tid.

Järnåkraskolan Mellanvångsvägen Lund Telefon: Frågor om skolbyte Mejla Frånvaroanmälan för elever. See 3 photos and 1 tip from 30 visitors to Järnåkraskolan. ParkMe: The award-winning free app that helps you find the cheapest and closest parking around!

Företagen som besökte oss var Baxter, Kraftringen, SEB och LRF. Kontrollera därför alltid med skolan om vilka läsårstider och lovdagar som gäller. Mikael Walles, järnåkraskolan är en centralt belägen kommunal grundskola för åk 4-9. All ledighet för elever regleras i skollagen. Vem beslutar om ledighet? Senast uppdaterat: 7 maj, 2018.


Sitemap