Most viewed

Så snart du har aktiveret dit SIM-kort, er du klar til at gå på nettet. Någon total utbyggnadsplan och turordning för hela perioden från år 20 kommer..
Read more
Kinder: Keine Kinder, dauer: 2 Wochen im Januar 2011, reisegrund: Strand. Danach umzug in ein sogenanntes deluxe-zimmer. Wir wussten, dass es laut ist, aber dachten nicht..
Read more

Översvämning bohus malmön


översvämning bohus malmön

tiden. Det är svårt att säga hur mycket det kommer att bli vi får summera sen, fortsätter han. Enligt uppgifter till P4 Väst har det kommit 107 millimeter regn över Bohus Malmön sedan igår. Vi försöker hjälpa folk att länspumpa deras källare och få undan så mycket vatten som möjligt, och även få undan vatten på gator där det svämmat över, berättar Jimmy Göransson, insatsledare för Räddningstjänsten i Sotenäs. I Hunnebostrand har det lugnat ner sig lite men vi har hållit på nästan hela dagen med insatser i Hunnebo, Kungshamn och framförallt i Bohus Malmön som i princip blivit foton bro Köpenhamn Malmö dränkt, berättade räddningstjänstens Jimmy Göransson till P4 Väst vid 17:30-tiden. Även andra platser drabbade Även på Bohus-Malmön i Sotenäs kommun har räddningstjänsten mycket att göra. Skurarna uppstår och försvinner på 20 minuter, så det kan vända fort, säger Ian Engblom på Foreca. Det är framför allt hushåll i Skalhamn och Skummedal som råkat illa.

Översvämning bohus malmön
översvämning bohus malmön

Flera fastigheter har blivit drabbade men vi räknar med att det kommer blir fler under eftermiddagen. Källare är översvämmade, vägar är bortspolade. Det finns dock risk för enstaka skurar som lever kvar under kvällen, men under natten ska det upphöra helt, säger Ian Engblom. Vi försöker pumpa ut och försöker hindra att det rinner in mer, säger Samuelsson. Hur länge de kommer att vara på plats beror på hur vädret utvecklas sig. Det är underminerat så att det kan vara farligt där ute på vissa ställen, varnar Jimmy Göransson. The object is added to the folder. Ta det lugnt och visa hänsyn mot andra trafikanter, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst. Vi har styrkor på plats och fler på gång.

Skyfall över Bohuskusten Bohus Malmön översvämmad
Översvämmade bostäder i Bohuslän efter skyfall SVT Nyheter
1863 - tidernas värsta översvämning


Sitemap