Most viewed

We not recommend this hotel to others. However, the staff were very disinterested in their work, unorganised and the guests just seem to be a disruptive element..
Read more
Ofta görs skor i basfärger som svart, brunt och vitt eftersom det är lätt att kombinera med kläder och det är färger som alltid är moderiktiga. Ett..
Read more

Cykla i göteborgs skärgård


cykla i göteborgs skärgård

är i Göteborg. Här består underlaget till mesta del av asfalterade vägar och en del smågrus. När ens sexåring säger så vet man att man prickat rätt. Längs den asfalterade vägen för både cyklande och gående finns mängder med saker att betrakta. Mer neråt småbåtshamnen på Tångudden finns stora klipphällar som passar utmärkt för en stund i solen om vädret bara vill. På Skaftö finns cykelleder från Östersidan via Fiskebäckskil och Stockevik till Grundsund. Fikakorg är ett tips att ta med, men lämna med fördel barnvagnen hemma. Det kan vara ett par timmar en eftermiddag, till några dagar. På Nya Varvsområdet slåss gamla vackra byggnader om uppmärksamhet med den nära sjöfartens förtöjda båtar. Väster om Strömstad ligger Kosteröarna hit tar du dig enkelt med Kosterbåtarna. Perfekt för barn på cykel, väl uppe på cykelsadlarna försvinner inte pojkarnas upphetsning.

Priserna ligger på runt 80 kronor om dagen för vuxencyklar, och 60 kronor för barncyklar. Uthyrningen sker oftast både via lokala handlare och uthyrningsställ precis vid färjelägren. Hit kan man enkelt ta sig med både buss och bil. En smal stig i lätt uppförsbacke tar er in bland grönskan där gulliga små stugor på varje sida gör er sällskap den första biten.

Biltema uppsala cyklar, Sandstränder i stockholms skärgård, Göteborgsvarvet gratis bilder, Stora skärgårdsturen göteborg,

Kurvorna och det som väntar bakom gör cyklingen än mer rolig. Bärsele är ett bättre alternativ i den kuperade terrängen. Men även industriområdet längre västerut har sin charm med allt från en brukshundsklubb till ett havsnära företagshotell och smhi:s mätstation. Oftast räcker det att följa skyltningen. Men kanske ännu mer spännande är uppgången vid Tulebergsvägen vid Marklandsgatan. Både långt och kort. Från Väster finns en i Högsbo industriområde, där ett fåtal parkeringsplatser också tar emot bilburna. Om aktiviteterna närmast Älvsgborgsbron har vi redan berättat om längre fram i denna tidning. Här cyklar man på asfalterad landsväg i varierande natur med öar och klippor i väster till jordbruksbygd och insjöar i öster. Varmkorv på termos med efterföljande kaffe och bulle på bryggan.cykla i göteborgs skärgård

Fånga dagen på västkusten!
Är du ute efter lugn utflykt på västkusten eller vill du kanske utforska.
Gör det för allt i världen inte på tom mage!

Apm göteborgs hamn, Weekend stockholm skärgård, Linne göteborgsvarvet,


Sitemap