Most viewed

Juli 2015, issn ( URL, abgerufen. . Januar 2012 ( URL, abgerufen. . Und schließlich freuen sich Historiker und weisen darauf hin, daß es schon im..
Read more
Please try again later. 1819 sammanlagt 170 000 riksdaler för inrättande av en praktisk skola i, linköping för dem, som ville arbeta i näringslivet. Skolan har sitt..
Read more

Malmöhus läns varmblodsklubb


malmöhus läns varmblodsklubb

ordnas även exteriörbedömning för ston som ska kvalitetsgraderas. Resultatet redovisas i procent i resultatlistorna. En ära vi håller hårt i är såklart landets största 4-åring (180 cm) och landets minsta (157 cm). I och med att fölens bedömning inte är officiell finns det inga gemensamma resultatlistor. Domaren bedömer hästen som den visar sig just denna dag. Hopp- och gångartshärstammade föl deltar i olika klasser.

Malmöhus läns varmblodsklubb
malmöhus läns varmblodsklubb

Det om något förtjänar väl en like?! Highcruiser som även han finns tillgänglig här i Mälardalen. Där delar vi tyvärr förstaplatsen med Hallänska Hästavelsföreningen med otroliga 89,2, men vår slog deras med 10-10 i hoppningen (Batman.

Sedan var det även SWBs elitfölauktion där fyra föl från Mälardalen blev sålda. Strumschwalbe Sir Donnerhall. Den moderna uppfödaren är väl insatt i sporten och med en stark inhemsk avel kan vi nå det riktigt stora framgångarna i sportens tre grenar: dressyr, hoppning och fälttävlan. Åtminstone fyra stycken av dessa är Mälardalsuppfödda och fem stycken är SWB. Vill du bli medlem hos oss så läs mer under sidan. Inte nog med denna digra lista, vi hade även årets största 3-åring (181 cm) och den minsta (151 cm).

Treat me Nice. I bedömningsreglementet för fölbedömning finns fullständig information om hur bedömningen går till. För att kunna delta i SWBs unghästbedömningar måste ägaren före anmälan ha löst plusmedlems- eller aktivt medlemsskap i SWB och en valfri regional avelsförening. . Ett toppen avslut på ett toppen år! Samtliga resultat publiceras på respektive förenings hemsida.


Sitemap