Most viewed

Då har vi en lycklig (och snart mätt) vinnare av ett Bryggankort laddat med 10 luncher Det går såklart att använda till annat än lunch, till exempel..
Read more
Europa - VÄdeuropa Vädret i Europa - TV4 Vädret i Europa, 3-dygnsprognos - SR Väder, Sverige/Europa/Världen - Prognoser, temperatur, nederbörd, etc. Vi har sedan dag ett utvecklat..
Read more

Ifk göteborg gais futsal resultat


ifk göteborg gais futsal resultat

below. Gais Futsal kommer redan från start att behöva ideell support kring matcher mm och det går utmärkt att kontakta Patrik Falk på i den mån man vill hjälpa till. 21-24 augusti ställs landslaget malmö Hammarby stream gratis mot Nederländerna, Belgien och Nordirland i Preliminary Round. Efter positiva möten och diskussioner är det nu klart att föreningen gais Futsal spelar i futsalallsvenskan, som sätter igång redan i slutet av Oktober. Hmm, there was a problem reaching the server. Italy 4880804, wind, vodafone see SMS short codes for other countries. Den nya föreningen är gais Futsal och det finns ett avtal mellan gais och gais Futsal avseende namnrättigheten. Svenska Futsalligan 2015/2016, loading.

Gais Futsal övertar FC Linnés plats och det är en helt ny förening som bildas. Please try again later. Trupp till EM-kval 1, 14:00Efter flera månader av förberedelser är det snart dags för skarpt läge.

Trupp till EM-kval 1 - Svensk fotboll. Målsättningen är att ta den kommande säsongen som en prövosäsong för att till nästkommande säsong hinna arbeta mer med förberedelser och gais-upplägg. Haiti 40404, digicel, Voila, ireland 51210, vodafone, O2, india 53000. Beträffande det tidiga derbyt mot IFK Göteborg så är ambitionen att flytta matchen för att på bästa sätt skapa ett så trivsamt och stämningsfullt arrangemang som möjligt. United Kingdom 86444, vodafone, Orange, 3, O2, brazil 40404, nextel, TIM. Läs mer om Futsal på länkarna nedan. Dessutom är den långsiktiga tanken att gais Futsal i en framtid skall kunna tagas in som en separat sektion i gais. This feature is not available right now. Gais Futsal innehåller både ett herr- och ett damlag. Detta var buss lund c till kastrup SFL-klubbens andra match under helgen, den första matchen kan ni läsa om här.


Sitemap