Most viewed

Vi hoppas att ni är sugna på att komma in på lunch, snabb snack eller middag; och prova på vår mat och sushi hos oss på Rosendal..
Read more
Edu, kristin m, sn0wbo m, sn0wbo. Testimonials, customer Testimonials copyright 2018 Fidelity National Title. Seen As: Kris Lundgren, Kristin Lundgren. By using Twitters services you agree to..
Read more

Energimassage örebro


energimassage örebro

: 750 kr, ta kontakt med oss för tidsbokning! Fördelar med energimassage, med teknikerna som används för en energimassage stimuleras flera delar av kroppen i samband med att blodcirkulationen kickar igång och lymfsystemet aktiveras detta som är positivt i sig kan också resultera i följande: Mjukar upp stela leder. Via långsamma och mjuka strykningar kan man lösa upp känslomässiga blockeringar och få fart på energiflödet i kroppen. Energimassage - Svenska hälsoteamet, kurser i energimassage i Stockholm, energimassage -kurser på Massageakademin i Örebro. Du känner dig både full av energi medan du har ett behagligare allmänmående. Eller vill du bara skämma bort dig med en helkroppsbehandling? Adress, oskarsparken Örebro Adress Lergöksgatan 4B 42150 VÄstra Adress Jens Friisgatan 3 i 27136 ystad Vi behandlar din kropp professionellt! Avslappningsmassage, friskvårdsmassage, fotmassage, energimassage, för företag/privatpersoner.

Prislista Örebro : Änglahealing: 750 kr, healingmassage: 750 kr, energimassage : 150. Någon gång i livet blockeras vägarna för att ki-energin ska kunna flöda ordenligt, det kan märkas genom att man upplevt oro, ångest, smärta eller trauma. I stol är man helt påklädd och massagen är något kort, från 20 till max 45 minuter. Efter en behandling, effekten från en behandling kan hålla i sig i flera dagar.

Vi ger konsultationer i raw food/levande föda. Vi jobbar med healing också. SPA-Huset i Örebro,. Välkomna till oss i vårt charmiga 1800-tals hus i centrala Örebro.

Karro Örebro
TBE vaccin örebro
Sf bio örebro boka biljetter

Prova kostnadsfritt på företag och offentlig sektor. Salong Edge är en fullservice salong i centrala Göteborg. Välkommen till en skön avslappnande behandling hos Lugn Ro! Har man mycket i bagaget kan det vara terrasser oss linköping bra att ha någon samtalskontakt som kan hjälpa till med att hantera vad som kommer upp. Våra behandlingar, känner du dig trött och stressad? Adress, järnvägsgatan karlstad, vi är speciellt inriktade på behandlande massage för att korrigera och förbygga förebygga skador och besvär. Jag skräddarsyr alltid mina behandlingar så du som kund ska känna dig hundra procent nöjd efter mina behandlingar och konsultationer.

Adress, storgatan 25 B 70361  Örebro, vi på Relax House vill att Du skall kunna känna dig stark, vacker och stilig så att Du kan möta dagen med nya krafter. Känner av stela muskler och ger alltid personligt anpassad massage. Därför får du med regelbundna behandlingar bestående resultat och ett stabilare immunsystem samtidigt som du förebygger vanliga åkommor, som nack- och ryggsmärta. Hjälper med ländrygg- och knäsmärtor, hjälper med insomnia, precis som ett antal andra former av massage syftar energimassage på att häva blockeringar i kroppen som kan sinka din kropps egen självläkningsprocess. Vi erbjuder dig olika behandlingar efter tidsbokning. Ring eller mejla oss för att boka tid!


Sitemap