Most viewed

Den torkar man bara av med våt trasa. Jag har inte firat dagen på något speciellt sätt. Det var en mycket populär fotbeklädnad i regn- och -slaskväder..
Read more
Det måste man komma ihåg. Hursomhelst är det en live-upplevelse som trotsar de flesta uppfattningar om vad som borde vara möjligt.". Att han är flerfaldigt Grammisbelönad (Årets..
Read more

Solsidan bar jönköping öppettider


solsidan bar jönköping öppettider

uteserveringen och sen så bestämmer vi oss helt enkelt, att vi kör igång vår egna sommar! Vi önskar er alla en fantastisk Jul! Momsregistreringsnummer: Ja, svensk Näringsgrensindelning - SNI 56100 - Restaurangverksamhet, branscher, barer Pubar). Vi ses ikväll @ Solsidan! August 2016, google Oversæt. Vi gör de flesta typer av evenemang och har prisvärda paket på mat dryck, Varmt välkomna att kontakta oss för en förfrågan på eller på It's Finally Friday!

Solsidan Bar Jönköping - Home Facebooksolsidan bar jönköping öppettider

Fredags After Work, fredagar från kl 16:00 dukar vi upp vår populära After Work buffé, med något som faller alla i smaken! Varmt Välkomna in på god mat dryck! Sehr gut 0, befriedigend 2, mangelhaft 1, ungenügend 0, reisetyp, familien, paare. Verksamheten ingår i: Arena Nattklubb HB, organisationsnummer:, bolagsform: Handelsbolag/Kommanditbolag, bolaget registrerat:, f-skatt:. #solsidanbar #jönköping Vill du också ha en lyckad födelsedag! Varmt välkomna in på skönt fredagsmys! Större sällskap bordsbokningar på eller kom förbi i mån av plats, Välkommen till Restaurang Bar Solsidan Boka Solsidan till ditt evenemang! Välkomna in på god mat dryck hela helgen! Vi tar nu även emot bordsbokningar till Förfesten, på Studenten, Fredag, då vi har öppet från kl 16-02:00 Vart är sommaren? Vad är felaktigt på sidan?


Sitemap