Most viewed

Först då insåg Lotta och de andra att böckerna om Åshöjden inte gick att köpa i affärerna längre. Sköt in skolböckerna under sängen och vägde istället det..
Read more
På dansbanan spelar dansband flera dagar i veckan, och här hålls även barnföreställningar av olika slag. Detaljplan för del av kvarteret Skeppsholmsviken m m på Djurgården. Gustaf..
Read more

Ukulelekurs uppsala


ukulelekurs uppsala

tusentals videolektioner att öva till när du själv har tid och lust, dygnet runt. Vi har träffar där vi samtalar och handarbetar och vi ordnar ett antal mycket välbesökta Torgcafé per. Fordi ukulelen har færre strenger enn en gitar, må man også ta grep annerledes enn på gitar.

ukulelekurs uppsala

Vår verksamhet är offentlig,.v.s. Det händer att vi besöker andra kyrkor, som längst var några av oss till Nordnorge och såg midnattsolen. Kvinnoföreningen har träffar där de tar fram ukulelen som är ett fantastiskt instrument, lätt att lära sig spela och lätt att bära med sig. Listen, more news 21 Nov 18:00, swinging Christmas with Uppsala University Jazz Orchestra 24 Nov 12:00, tEDxUppsalaUniversity 2018 Why not? Här möts olika åldrar och nationaliteter. Det finnes fire vanlige ukulelestørrelser: Sopran, konsert, tenor og baryton.


Sitemap