Most viewed

187 kr, läst klockan 14:sdatum:, läst klockan 14:sdatum. Utresa 0, hemresa, resor till, gdansk Här är bästa priserna på en biljett till, gdansk. Kolla efter flyg..
Read more
Skicka gärna ett mail till email protected om du har frågor om biljetter. Bortaklacken är från rad 19 uppåt på bortasektionen och bortasitt från 18 och nedåt...
Read more

Nya arenor göteborg


nya arenor göteborg

Axwell/Ingrosso, Alan Walker och Will Sparks! Halloween på Liseberg Liseberg, oktober november Att fira Halloween på Liserberg har blivit en tradition för många. Stort, smalt och brett. Läs mer om, vetenskapsfestivalen här. Läs mer om Göteborgs kulturkalas. Man föreslår att Scandinaviums ersättare får en publikkapacitet på drygt, och att ersättaren för Lisebergshallen får en publikkapacitet. Se hela evenemangskalendern, det är fullt med stora evenemang Göteborg under 2018. Får man grönt ljus ska en projektgrupp, bestående av stadsledningskontoret och relevanta nämnder och bolag, få i uppdrag att utreda och ta fram ett slutgiltigt förslag. Besök hemsidan för, en Öl och Whiskey Mässa här. I början av veckan meddelade Vänsterpartiet att man hoppar av samtalen gällande arenafrågan.

Sedan starten 1970 har över 400 000 deltagare från 95 länder och sex kontinenter deltagit. . Däremot kan man tänka sig att privata bolag går in som minoritetsägare. Under samma period förvandlas också resten av Göteborg till Höststaden med massor av höstiga aktiviteter, marknader och mys. . Göteborg Film Festival, biografer och klubbar i Göteborg, 26 januari 5 februari. Den konfettisprakande festen blir den 1 och 2 juni.

Gratis mötesrum göteborg
Lund Göteborg


Sitemap