Most viewed

Syntach AB consists of a strong and experienced team with broad networks and decades of spearheading clinical development as well as successful medtech activity. It is a..
Read more
Psykosyntesen öppnar också upp för den andliga delen inom oss genom att vi bejakar våra transpersonella kvaliteter som. Det kan vara svårt i Stockholm att hitta den..
Read more

Skol DM bordtennis stockholm


skol DM bordtennis stockholm

sig till skol-DM. Det är ingen lägenhet stockholm hyresrätt träning på kvällen, måndagen den 30 april och inte heller fredag-lördag 11-12 maj. Grillska, stockholm lyckades kamma hem första, andra, tredje och fjärde placering i amatörserien, alltså där de som inte är inskrivna i någon pingisklubb får spela. Man talar då med idrottsläraren i skolan. Det finns en klass för amatörer och en för dem som spelar i klubb. Förutom flera medaljer och grymma placeringar både i amatörligan men även i elitligan, tog vi hem pris för "Bästa skola". För mer information, se fliken "skol-DM" - Bordtennis 2015.

Måndagen den 14 maj spelades skol, dM i pingis. Grillska, stockholm lyckades kamma hem första, andra, tredje och fjärde placering i amatörserien, alltså där de som inte är inskrivna i någon pingisklubb får spela. 2018Programmet och deltagarlista för. DM den 9-11 november i Brännkyrkahallen hittar du nedan. På fredagen 9 nov spelas.

Tips barnkläder stockholm
Grand hotell stockholm spa
Stockholm explosion idag
Stockholms musikpedagogiska institut

I elitserien lyckades vi tyvärr inte få någon medaljplacering men kammade hem femte och sjätte placering. Läraren Tomas Fransson lyckades dessutom vinna lärarserien totalt obesegrad. Sista anmälan är 2 maj. Martin, BF17 (till höger på bilden). Sista anmälningsdag är måndagen den 4 maj. Mikael, sabet16, lärarserien:. Tomas Fransson, obesegrad (i mitten på bilden). Grillska, stockholm levererade under skol, dM i pingis. Som vanligt dessa dagar går det förstås att kontakta någon som har nyckel till hallen och spela fri träning. Sedan avgörs tävlingen 1418 maj i Liljeholmshallen. Den 18-22 maj bjuder Stockholms Skolidrottsförbund i samarbete med Stockholms Bordtennisförbund in till skol-DM i bordtennis i Liljeholmshallen.

skol DM bordtennis stockholm

Park i stockholm stadshuset
Zoi tattoo stockholm stora nygatan stockholm


Sitemap