Most viewed

Lunda, industri är 703 meter bort, 10 min promenad. Geolocation : Maps and directions to your business. Photos, to display your photos here, upload them to flickr..
Read more
The ambition is clear, we want all participants to want to come back and join again, year after year. Bring the whole family and come. 6 games..
Read more

Malmö triangeln Matta


malmö triangeln Matta

fick leka cowboy och Indian på mormors begravningsdag. Då ringde han inte fler gånger. När han slumra till pga morfinet så stirra jag intensivt på hans andning och hoppades jag att han skulle somna in helt och hållet. Jag träffar pappa och hans syster, är på avtackning för en arbetskamrat och vi kör till Sara och Rolf i Kalmar. Som en klangbotten i livet efter. Ingen läkare ger svar raka svar man blir lämnad i all oviset otrevligt bemött för alla frågor man har och de värsta, jag får inte visa vad jag känner jag liksom räknas inte, fick höra att jag måste vara stark för mor. Det hela gav hopp om liv och flyttade fokus från det hotfulla, mörka som tyngde allas våra sinnen och framförallt Helenas kropp. Jag kan se lugnet i deras ögon.

Monica Jonsäll Jag skiljde mej från min sons pappa och träffade en man som jag längtat efter i hela mitt liv. Jag minns att jag självklart insåg det goda syftet med detta, att hjälpa oss föräldrar förklara för våra barn att deras faster och idol, deras älskade Nea, snart skulle dö ifrån dom. Men mina minnen. Samt en mörk chokladbit varje dag, samt kaffe med kokosfett! Tillslut ringde han och sa: det är cancer, en typ av blodcancer. Säg inte att hon/han går igenom ett helvete eller har drabbats av det allra värsta som kan hända en människa. Hon får mer smärtlindring och lyckas slappna. Man plockar av sig, lägger sig på britsen och sen tar de framifrån, sidan och bakom. För 7 veckor sedan somnade han in i sitt hem (som han önskade) med sin son och mig bredvid sig.

Minube: viajes, actividades, opiniones de qu vermalmö triangeln Matta


Sitemap